Vanwege een storing zijn onze contactformulieren tijdelijk slecht bereikbaar. Wij werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Onze relaties waarderen ons met een:

9,6

357 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Ga voorbereid op jacht tijdens de NVM Open Huizen Dag en kom naar De Leeuw Woonweken! Sta je op het punt een huis te (ver)kopen en wil je graag weten waar je allemaal aan moet denken? Of wil je tips voor het (ver)bouwen van je droomhuis?

Zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 15.00 uur 

Om de beste kans op een huis te maken, is een goede voorbereiding van groot belang. Loop daarom zaterdag 1 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur bij ons binnen. Onze hypotheekadviseurs Annemarie van Beveren en Henk van Duijn staan klaar om jouw woonvragen te beantwoorden. Zo heb je een beeld van jouw mogelijkheden als je op huizenjacht gaat. 

Locatie inloopdag
Oegstgeesterweg 30, 2231 AZ Rijnsburg. 

Alvast een tijdsblok reserveren? Dat kan! Maar je kunt zaterdag 1 oktober ook gewoon bij ons binnenlopen

Een ideaal moment om jouw woonvragen te stellen vooraf of na jouw bezoek aan jouw droomhuis tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober! 

Op dit moment ondervinden onze contactformulieren een storing. Een tijdsblok reserveren? Dat kan via telefoonnummer 071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze excuses voor dit ongemak.

Liever een afspraak maken?

Natuurlijk kun je ook op een ander moment met onze hypotheekadviseurs in gesprek. Voor het maken van een afspraak bel je naar telefoonnummer 071 - 514 54 52.

 

Henk van Duijn LR

Contact

Marion Nagtegaal
(Binnendienstadviseur Hypotheken)


071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.