InloggenDe Leeuw Verzekeringen Zakelijk 3.01920x960

"Snel schakelen is een must in onze branche, De Leeuw begrijpt dit niet alleen, maar handelt er ook naar!"
Heembloemex B.V.

Onze relaties waarderen ons met een:

9

48 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Ondernemen is risico nemen. De Leeuw begrijpt dat en verzekert ondernemingen in allerlei branches. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent zijn eigen risico’s. Maar ook de wensen van ondernemers kunnen verschillen. Als grootzakelijk ondernemer heeft u specifieke verzekeringswensen om uw ambities te realiseren. Wij geven u inzicht in uw verzekerbare risico’s en hebben toegang tot passende oplossingen in de markt. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

Persoonlijk contact

Beheer uw verzekeringen samen met een team van specialisten. Onze Senior Verzekeringsspecialist Dick Heemskerk en zijn collega Specialist Klant Beheer Team Sandra van Vliet begrijpen dat u onderneemt. Door hun jarenlange ervaring weten zij wat maatwerk is en nemen uw verzekeringszaken uit handen. Dan kunt u zich focussen op ondernemen.

100% onafhankelijk

De Leeuw is volledig onafhankelijk van verzekeraars. Onze organisatie is open en eerlijk. Over de kosten zijn we transparant en we adviseren uitsluitend datgene waar we zelf voor 100% achter staan. Onze verzekeringen brengen we bij diverse maatschappijen onder. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke verzekeraar het beste bij uw situatie past.

Kiest u voor maatwerkoplossingen voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak om de juiste strategie te bepalen.

Rene Nieboer

Contact

Dick Heemskerk

(Senior Verzekeringsadviseur Grootzakelijk)

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pensioenadvies

Werken aan een goed pensioen is een complexe materie met veel gezichten.

Ga verder >

Financiële planning

Zijn uw (toekomst) dromen financieel haalbaar? Een financiële planning voor nu en de toekomst.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.