Inloggen

Homepage Makelaardij 3.0 1920x960

"Samen met u gaan wij de uitdaging aan''
Jan Taillie - Register Makelaar Taxateur

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze NVM-makelaars deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plek. Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van uw woning? Van 'Te Koop' naar 'Verkocht' in 8 stappen.

Stap 1: Kennismaken

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen we wederzijdse verwachtingen. Wat verwacht u van ons als makelaar en wat kunnen wij voor u betekenen? Wij informeren u over onze service, aanpak en tarieven.

Stap 2: Advisering vraagprijs en verkoopstrategie

Om tot de beste prijs voor uw woning te komen, doen wij vooronderzoek in registers en databases van markt- en omgevingsgegevens. Wij nemen alle pluspunten van uw woning mee in ons advies. Vervolgens delen wij onze verkoopstrategie met u.

Stap 3: In verkoopname gesprek

Tijdens het definitieve inverkoopname-gesprek bespreken wij onze verkoopstrategie, stemmen het promotiepakket af op uw wensen en maken afspraken over de start van het verkoopproces.


Stap 4: Start verkoopproces

Uw woning succesvol verkopen doen we samen. Naast de persoonlijke en volledige inzet van onze makelaars staat er ook een professioneel team van commercieel administratief medewerkers voor u klaar.

Met het 'De Leeuw Promotiepakket' zorgen wij ervoor dat uw woning alle aandacht krijgt. Dit pakket is innovatief en volledig afgestemd op een optimale presentatie van uw woning. Naast o.a. professionele fotografie, deelname aan ons maandelijks 'Avond Open Huis' en een onderscheidende presentatie van uw woning op onze website en social media (Facebook, Instagram en YouTube) en Funda, bieden wij Virtual Reality. Hiermee kunnen potentiële kopers, thuis op hun eigen bank, een virtuele tour door uw woning maken.

Naast de persoonlijke, deskundige en optimale inzet van onze makelaars maken we gebruik van mijnnvm.nl. Dit is een online omgeving waarin o.a. uw documenten digitaal opgeslagen zijn en bezichtigingen voor uw woning worden weergegeven. Doordat wij met elkaar werken binnen een digitaal verkoopdossier is veel informatie direct opvraagbaar, inzichtelijk en gestructureerd. Indien uw woning bij ons in de verkoop komt, vertellen wij u hier uiteraard meer over.

Stap 5: Bezichtigingen

Wij maken afspraken met geïnteresseerde en geven een uitgebreide rondleiding door uw woning. Elk pluspunt brengen wij onder de aandacht zodat geïnteresseerde de beste indruk van uw woning krijgen. Na iedere bezichtiging ontvangt u een beknopte evaluatie. Bij een positieve reactie zullen wij verdere actie ondernemen met de potentiële kopers.


Stap 6: Onderhandeling

Zodra de interesse is gewekt, starten de onderhandelingen. Uiteraard zetten wij ons maximaal in voor uw belangen. Ieder realistisch bod bespreken wij met u en wij houden u op de hoogte van biedingen en resultaten. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk vast aan uw vraagprijs. En als een realistisch tegenbod wordt gedaan, dan bespreken wij dit met u.

Stap 7: Opstellen en ondertekenen koopakte

Is de koopprijs akkoord? Dan stellen wij de koopakte op, zorgen voor ondertekening door verkoper en koper en dragen zorg voor de administratieve afwikkeling.


Stap 8: Voorbereidingen rondom de overdracht

Het eindstation van de verkoop, de overdracht. Hierin verzorgen wij de administratieve afwikkeling, controleren de concept-transportakte en verzorgen de eindinspectie.

Gratis waardebepaling

Wilt u uw woning ook succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt. Daardoor hebben we als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw woning. Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we wederzijdse verwachtingen, bekijken we samen uw woning en informeren we u over onze unieke aanpak. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw makelaar te kiezen. Maak kennis met onze makelaars.

Manon Gerrard

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel medewerker)

 

071 - 405 16 16

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.