Inloggen

Header Robert LR kopie

"Tevreden relaties, daar doen wij het allemaal voor"
Robert van Duijn - Register Makelaar Taxateur

Ben jij die betrokken, gedreven makelaar die al enkele jaren ervaring in het vak heeft opgedaan en nu een volgende stap in zijn carrière wil gaan zetten? Die veel wil leren van de ervaren collega’s in het team, gewend is aan digitaal werken en pro actief gebruik maakt van social media en marketing tools? Dan is dit jouw baan! Je gaat direct werken in je eigen rayon in Leiden waarbij je de al opgedane ervaring en kennis direct in de praktijk kunt brengen en kunt laten zien dat je de gekregen vrijheid en verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat.

 

Wij vragen

  • Je bent bij voorkeur al ingeschreven in het K-RMT register maar ook als je beschikt over het diploma A-RMT en studeert voor de K-RMT certificering kun je in aanmerking komen voor deze functie;
  • Je bent in staat om het vertrouwen van onze relaties te winnen en hen met raad en daad terzijde te staan bij de koop of verkoop van hun woning;
  • Je beschikt over bewezen communicatieve en commerciële vaardigheden en hebt al kennis en ervaring opgedaan in de woningmarkt, bij voorkeur in de regio Leiden;
  • Maar bovenal heb je veel plezier in je werk en de ambitie om uit te groeien tot de beste makelaar van Leiden. Uiteraard past hierbij geen 9-5 mentaliteit.

 

Wij bieden

  • Een baan waarin eigen initiatief belangrijk is met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een leuke werkomgeving in een energiek team;
  • Uitstekende carrièrekansen voor dynamische en ambitieuze medewerkers;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Over ons

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, is een gerenommeerde organisatie met activiteiten op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Op deze vakgebieden is De Leeuw de grootste dienstverlener binnen de regio, met vestigingen in Leiden, Sassenheim, Katwijk en Rijnsburg. Wij zijn 100% onafhankelijk en wij helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken. Bij De Leeuw Groep hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

 

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt, mail dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Marcha van Leuffen, HR Manager. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je Marcha van Leuffen bellen op telefoonnummer 071-4051671.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.