Open Taxatiedag 2 maart 2019

Heeft u verhuisplannen en bent u benieuwd naar de waarde en verkoopmogelijkheden van uw woning? Maak dan gebruik van onze Open Taxatiedag op zaterdag 2 maart a.s. van 10.00 tot 15.00 uur.

Tijdens de Open Taxatiedag komen onze makelaars gratis en vrijblijvend bij u langs. Tijdens een QuickScan van 30 minuten worden alle gegevens van uw woning opgenomen. Vervolgens nemen we contact met u op om de marktwaarde van uw woning te bespreken. Wilt u daarna met ons verder praten over de verkoop van uw woning? Dan maken we een vervolgafspraak. De Open Taxatiedag is niet bedoeld voor het maken van een taxatierapport. Heeft u wel een officieel taxatierapport nodig? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Aanmelden?

Hieronder kunt u zich aanmelden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitief tijdstip voor de QuickScan in te plannen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.comKijken, kopen en hypotheek regelen

Een woning (ver)kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Zoekt u een hypotheekadviseur die met u meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek via 071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.