De Leeuw Verzekeringen Zakelijk 3.01920x960


Wie zijn wij?

Wij zijn de partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt en  financiële dienstverlening te bemachtigen. Inmiddels werken wij met ruim 750 collega’s elke dag samen om onze klanten te kunnen voorzien van de zekerheid waar zij behoefte aan hebben. 

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, maakt sinds januari 2020 onderdeel uit van de Heilbron Groep. Mandaat Assuradeuren is een onderdeel van de Heilbron Groep en dé partner voor elk assurantiekantoor. Als gevolmachtigd agent hebben wij de bevoegdheid om namens één of meer verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij zijn de schakel tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen en het assurantiekantoor.

Wat ga je doen als Schadebehandelaar?

Voor Mandaat Assuradeuren in Rijnsburg zijn wij op zoek naar een schadebehandelaar. Als schadebehandelaar handel jij de schadeclaims van onze verzekerden af. Dankzij jouw ervaring weet je als geen ander dat klanten verwachten dat hun schades snel en efficiënt, maar altijd zorgvuldig worden afgewikkeld. Elke schade zie je als een klein project, waarin jij je helemaal verdiept. Je bent het eerste aanspreekpunt bij schades en stelt de verzekerde gerust. De klant zet jij altijd voorop en waar nodig schakel je een expert in om de schade te beoordelen.

Wie ben jij?

Jij bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma of een HBO diploma, Wft Basis en Wft Schade Particulier (andere Wft’s zijn een pré). Binnen onze organisatie kennen wij een aantal kernwaarden, namelijk: persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar, deskundig en betrokken. Het is belangrijk dat jij jezelf herkent in deze kernwaarden en van daaruit ons ondersteunt en bijdraagt aan de verdere groei van onze organisatie.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
  • Een marktconform salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding en werkervaring;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Actieve en gezellige personeelsfeesten.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze functie. We ontvangen graag jouw CV en krachtige motivatie. Wil je meer informatie over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Marcha van Leuffen, HR Manager via telefoonnummer 071-405 1671. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

Ps. Ga je bij ons werken? Dan voeren wij een pre-employmentscreening uit. Dit betekent dat wij onder andere een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) van je vragen.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.