Onze nieuwbouw opdrachtgevers vertellen

"De verkoop van de woningen van ons project Nieuw Rijngeest in Oegstgeest verloopt bijzonder goed. Dat is mede te danken aan het team van De Leeuw. Door hun lokale marktkennis zijn we tot de juiste prijsstelling gekomen. Maar het is vooral de drive van Jaap en Ilona geweest die de verkoop heeft bespoedigd."

''Voor de Bollenstreek is De Leeuw al decennia lang onze partner voor de verkoop van onze nieuwbouwwoningen. Zij weten precies wat er bij onze klanten speelt. Ze denken proactief mee, al in het begin van het project. Niet alleen voor prijsstelling maar ze geven ook inzicht in de klanten en hun wensen en eisen. Daar houden wij in de ontwikkeling van onze nieuwe projecten zo veel mogelijk rekening mee. Zo vormt De Leeuw de brug tussen de lokale woningmarkt en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. “Hierdoor kunnen wij de ontwikkeling naadloos laten aansluiten op de woonbehoefte van onze klanten."

"Een succesvol nieuwbouwproject is een samenspel van factoren. Product en prijs staan daarbij voorop. Je kunt de fraaiste woning bouwen maar als die niet aansluit bij de markt van dat moment, heb je niets. Daarom laten we de markt spreken en hechten we veel waarde aan de lokale marktkennis van De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij. Al 20 jaar betrekken we ze vroeg bij het project. Dan weten we zeker dat we goed naar de markt hebben geluisterd."

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.