Een slimme werknemer is nog geen slimme klusser. Als uw werknemer iets overkomt, draait u als ondernemer op voor de kosten. Ziekte bij werknemers is niet altijd te voorkomen, maar u kunt zich wel verzekeren tegen loondoorbetaling bij ziekte. Wist u dat het gemiddelde verzuim in Nederland 4% is. Dit komt neer op verzuimkosten van meer dan 10% van de totale loonsom! Bovendien is de Arbowetgeving met de komst van de Arbowet 2017 ingrijpend veranderd voor u en uw werknemers. Laat door ons uw verzuim- en/of WGA polis controleren om te kijken of deze marktconform en klaar is voor de toekomst. Wij rekenen graag vrijblijvend voor u uit hoeveel u hierop – en op uw verzekeringspremie – kunt besparen. Maak van uw probleem ons probleem! 

 

Uw verzuim verminderen? Laat een gratis QuickScan doen!

Hieronder kunt u zich aanmelden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak voor de QuickScan in te plannen.

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.