Ter uitbreiding van het huidige team is De Leeuw Pensioenen op zoek naar een Pensioenadviseur. Jij bent een deskundige Pensioenadviseur MKB/Bedrijven die zelfstandig advies kan uitbrengen en tevens onze buitendienst kan ondersteunen bij de financiële advisering van particuliere relaties met betrekking tot pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Samen met de Commercieel Directeur Verzekeringen en Pensioenen ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een vertrouwensband en de advisering van onze relaties.

Wij vragen

Om een goede gesprekspartner te kunnen zijn, beschik je over actuele pensioenkennis en de WFT diploma’s Vermogen en Pensioen. Verder beschik je over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden, ben je een netwerker en heb je kennis van juridische en fiscale zaken. Je bent proactief, kwaliteitsgericht en kritisch en kunt je inleven in de relaties en werkt goed samen in het team. Voor deze functie zoeken wij een adviseur die zijn passie voor de acquisitie van nieuwe (zakelijke en particuliere) relaties combineert met zijn inhoudelijke pensioenkennis. Je bent administratief vaardig en kunt goed overweg met de diverse software applicaties. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied van De Leeuw, regio Leiden/Duin- en Bollenstreek.

Wij bieden

  • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, maakt sinds januari 2020 onderdeel uit van de Heilbron Groep. Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen binnen de regio, met vestigingen in Leiden, Sassenheim, Katwijk en Rijnsburg. Wij zijn 100% onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen en wij helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken. Onze organisatie is open en eerlijk. De kosten zijn transparant en we adviseren onze relaties alleen producten en diensten waar we zelf voor 100% achter staan.

Bij De Leeuw Groep hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt, mail dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Marcha van Leuffen, HR Manager. Voor meer informatie kun je haar ook bellen op telefoonnummer 071-4051671.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.