Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. De NVM-makelaars komen dit keer bij u thuis met vrijblijvend advies. Misschien bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of overweegt u om uw huis te verkopen. Natuurlijk wilt u dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor u beschikbaar is op een goede locatie. Anderzijds heeft u misschien een prachtig huis en wilt u verduurzamen, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken. Onze NVM-makelaars kunnen u helpen met deze vragen. 

Aanmelden?

Hieronder kunt u zich aanmelden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitief tijdstip in te plannen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.comKijken, kopen en hypotheek regelen

Een woning (ver)kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Zoekt u een hypotheekadviseur die met u meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Henk van Duijn LR

Contact

Marion Nagtegaal
(Commercieel Administratief Medewerker)


071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.