Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plaats. Onze makelaars staan voor u klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht.

De Leeuw Promotiepakket

Met het 'De Leeuw Promotiepakket' zorgen wij ervoor dat uw woning alle aandacht krijgt en dat we tot een succesvolle verkoop komen. Dit pakket is innovatief en volledig afgestemd op een optimale presentatie van uw woning. Naast o.a. professionele fotografie, deelname aan ons maandelijks 'Avond Open Huis' en een onderscheidende presentatie van uw woning op onze website, social media (Facebook, Instagram en YouTube en Funda, bieden wij Virtual Reality. Hiermee kunnen potentiële kopers, thuis op hun eigen bank, een virtuele tour door uw woning maken.

Gratis waardebepaling

Van 'Te Koop' naar 'Verkocht' in 8 stappen. Met een gratis waardebepaling bieden onze makelaars u inzicht in de mogelijkheden om uw woning succesvol te verkopen. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij uw verwachtingen en informeren we u over onze persoonlijke service, aanpak en tarieven. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw makelaar te kiezen. Maak kennis met onze makelaars.

Gevalideerd taxatierapport

Om diverse redenen kan het van belang zijn om de waarde van uw woning te weten. Voor een hypotheekaanvraag heeft u over het algemeen een gevalideerd taxatierapport nodig. Bij een gevalideerde taxatie gaat het taxatierapport langs het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Alle geldverstrekkers accepteren een NWWI-taxatierapport. De kosten voor een gecertificeerd NWWI taxatierapport bedragen € 695,- inclusief btw en validatiekosten. Heeft u meerdere waardes nodig, bijvoorbeeld een waarde na verbouwing, dan rekenen wij een opslag van € 75,- inclusief btw.

 

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.

 

Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Makelaardij, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

Manon Gerrard

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel medewerker)

 

071 - 405 16 16Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.