Het LintEind dit jaar start Van Rhijn Bouw weer met bouwen in nieuwbouwwijk De Horn in Rijnsburg. Zij bouwen hier in project Het Lint een mix van 12 sociale huurappartementen, 8 eengezinswoningen, 3 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een-kap woningen. De verkoop start voor de zomer.  Je kunt je interesse kenbaar maken bij onze collega's van Nieuwbouw via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-071-405 16 30. 

De Gemeente Katwijk en Van Rhijn Projectontwikkeling hebben onlangs de overeenkomst getekend. "Met deze stap houden wij de gewenste continu├»teit in de woningbouw in de woonwijk De Horn", vertelt wethouder Gerard Mostert. "Veel mensen willen in onze gemeente blijven wonen, en de woningnood is groot. Met de bouw van deze woningen lossen we weer een klein stukje van het probleem op."

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.