Heilbron LeidenWij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de naamswijziging van De Leeuw Verzekeringen naar Heilbron Leiden. Een selectie van de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Wat verandert er voor mij als relatie?
De Leeuw Verzekeringen is geïntegreerd in Heilbron. Voor u als relatie heeft de samenvoeging verder geen directe gevolgen. U zult de dienstverlening en kwaliteit blijven ervaren zoals u die gewend bent. Uw verzekeringen en alle bijbehorende afspraken blijven ongewijzigd van kracht en worden voortgezet onder de naam Heilbron. Uw polisvoorwaarden die u voorheen onder onze volmacht rechtstreeks van ons ontving, op naam van De Leeuw Assuradeuren, komen nu op naam van Mandaat Assuradeuren, onderdeel van de Heilbron Groep. Daarnaast profiteert u - dankzij nog meer specialistenen een groter verzekeringsnetwerk - van een nog uitgebreidere dienstverlening op het gebied van schade- en levensverzekeringen en inkomens- en pensioenadvies. Ook voor hypotheekadvies, financiële planning en makelaardij kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat wordt de nieuwe naam?
De merknaam De Leeuw Verzekering gaat verder onder de naam Heilbron Leiden. Onze makelaardij en hypotheken blijven ongewijzigd actief onder de merknaam De Leeuw.

Wat merken relaties van Heilbron?

Heilbron is een landelijke organisatie met sterke regionale wortels en is een van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. Binnen Heilbron zijn wij actief als Heilbron Leiden en blijven wij lokaal uw aanspreekpunt. Binnen de regio blijven wij actief met het onafhankelijk adviseren van verzekeringen en pensioenen aan particulieren en bedrijven, het onafhankelijk adviseren van Hypotheken (De Leeuw Hypotheken), het aan- en verkopen van onroerend goed (De Leeuw Makelaardij) en hebben we een eigen volmachtbedrijf in verzekeringen (Mandaat Assuradeuren voorheen De Leeuw Assuradeuren).

Heilbron Leiden, gaan jullie dan met de hoofdvestiging verhuizen naar Leiden?
Nee, voor de naam Heilbron Leiden is gekozen omdat dit het regionale karakter van ons werkgebied weerspiegelt. 

Hoe kan ik Heilbron Leiden bereiken?
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij blijven bereikbaar onder onze bestaande telefoonnummers. Meer informatie over onze e-mailadressen vindt u op www.deleeuw.nl/contact. Online blijven wij actief bereikbaar via www.deleeuw.nl en onze social media kanalen. Als dit in de toekomst wijzigt, krijgt u daar persoonlijk bericht over.

Blijft mijn huidige adviseur mijn aanspreekpunt?
Ja, al onze collega’s blijven werkzaam bij Heilbron Leiden. Uw adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt.

Wijzigt het rekeningnummer van De Leeuw Verzekeringen?
Nee, het huidige rekeningnummer blijft bestaan, alleen de naam gaat over naar Heilbron Leiden. Bij de automatische incasso afschrijving kunt u de naam Heilbron Leiden als incassant op uw bankoverzicht zien staan. Als er wel iets voor u wijzigt, krijgt u daar persoonlijk bericht over.

Krijg ik een nieuw relatienummer?
Ja, door de samenvoeging van de systemen ontvangt u een nieuw relatienummer. Dit nieuwe relatienummer is vanaf 26 april terug te vinden in uw huidige digitale polismap en als kenmerk in de omschrijving van uw automatische incasso.

  

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.