Inloggen

De Leeuw Verzekeringen 3.0 1920x960

 

"Professioneel, een betrokken werksfeer en leuke collega’s"
Chantal Witteman - Medewerker Klanten Contact Team

De Leeuw Verzekeringen is op zoek naar een Medewerker Klanten Beheer Team. Het Klanten Beheer Team (KBT) van De Leeuw Verzekeringen heeft als voornaamste doelstelling om administratieve ondersteuning aan de Verzekeringsadviseurs Bedrijven en het Klanten Contact Team (KCT) te geven.

De medewerkers van het KBT hebben incidenteel ook (adviserend) telefonisch klantencontact. Meedenken met (potentiële) relaties en de Verzekeringsadviseurs is erg belangrijk in deze functie. In nauwe samenwerking met je collega’s stel je verzekeringsoffertes op,  maak je premie- en voorwaardenvergelijkingen, je onderhoudt contacten met de verzekeraars, je controleert polissen en administreert wijzigingen. Goede communicatie met (potentiële) relaties, verzekeringsmaatschappijen en jouw collega’s is voor deze functie van groot belang. Een uitstekende dienstverlening naar onze (potentiële) relaties staat bij ons altijd voorop!


Wij vragen

 • Je hebt enkele jaren werkervaring binnen de (zakelijke) verzekeringsbranche;
 • Je bent in het bezit van het diploma WFT Schade Zakelijk, WFT Inkomen en WFT Vermogen;
 • Je werkt nauwkeurig en toont initiatief;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent enthousiast en collegiaal;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en stelt hierbij de klant centraal;
 • Kennis van Anva is een pré;
 • Je bent beschikbaar voor 32 à 40 uur per week;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in onze regio.

Wij bieden

 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over ons

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, is een gerenommeerde organisatie met activiteiten op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Op deze vakgebieden is De Leeuw de grootste dienstverlener binnen de regio, met vestigingen in Leiden, Sassenheim, Katwijk en Rijnsburg. Wij zijn 100% onafhankelijk en wij helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken. Bij De Leeuw Groep hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het profiel van de Medewerker Klanten Beheer Team die wij zoeken en kijk je er naar uit om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan jouw motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Marcha van Leuffen, HR Manager. Voor meer informatie kun je haar ook bellen op telefoonnummer 071-4051671.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.