Header Zicht op de Woningmarkt 2q 2019

"Een visie op de regionale woningmarkt vanuit de Waarde van Ervaring"

De basis voor De Leeuw Groep werd gelegd in 1951. En dus mogen we onszelf sieren met de pay-off ‘de waarde van ervaring’ en trots zijn dat één van de vaste waarden van het merk De Leeuw draait om inhoud: kwaliteit van dienstverlening, vakkennis, expertise en ervaring. Die expertise en ervaring stellen wij graag ter beschikking aan onze relaties. Dat doen we onder andere met onze blogs en met dit rapport ‘‘Zicht op de Woningmarkt’’ waarin wij de ontwikkelingen van de woningmarkten in onze regio volgen en analyseren.

De belangrijkste conclusie sinds 2006 is dat ‘dè woningmarkt’ niet bestaat. De Nederlandse woningmarkt bestaat uit een optelsom van vele verschillende regionale en lokale woningmarkten, vaak met een heel eigen dynamiek. We hopen dat onze rapportage bijdraagt aan een beter inzicht in de diverse woningmarkten die ons werkgebied kent.

Klik hier om Zicht op de Woningmarkt - vierde kwartaal 2020 te bekijken.

 

Eerder verschenen kwartaalrapportages 

Tweede kwartaal 2020  ZodW eerste kwartaal 2020  ZodW 4 2019

ZodW derde kwartaal 2019  ZodW 2de kwartaal 2019  ZodW Eerste kwartaal 2019                                

 

 

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.