Homepage Makelaardij 3.0

"Met elkaar gaan we voor een succesvolle verkoop"

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning verkopen doet u niet elke dag. Daarom nemen onze makelaars deze taak graag van u over. Samen met u gaan wij de uitdaging aan. We kiezen voor een persoonlijke aanpak: als verkoper staat u altijd op de eerste plek. Onze makelaars staan voor u klaar. Deskundig, NVM-gecertificeerd en vooral servicegericht.

Onze relaties waarderen ons met een:

9,1

Bekijk de reacties van onze relaties

De Leeuw is los!

Door de vele verkopen in de afgelopen maanden zijn wij op zoek naar aanbod. Heeft u verkoopplannen? Tegen een scherp tarief gaan wij graag voor u aan de slag!

Banner Actietarief

 

De Leeuw Promotiepakket

Met het 'De Leeuw Promotiepakket' zorgen wij ervoor dat uw woning alle aandacht krijgt en dat we tot een succesvolle verkoop komen. Dit pakket is innovatief en volledig afgestemd op een optimale presentatie van uw woning. Naast o.a. professionele fotografie, deelname aan ons maandelijks 'Avond Open Huis' en een onderscheidende presentatie van uw woning op onze website, social media (Facebook, Instagram en YouTube en Funda, bieden wij Virtual Reality. Hiermee kunnen potentiële kopers, thuis op hun eigen bank, een virtuele tour door uw woning maken.

Gratis waardebepaling

Van 'Te Koop' naar 'Verkocht' in 8 stappen. Met een gratis waardebepaling bieden onze makelaars u inzicht in de mogelijkheden om uw woning succesvol te verkopen. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen wij uw verwachtingen en informeren we u over onze persoonlijke service, aanpak en tarieven. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw makelaar te kiezen. Maak kennis met onze makelaars.

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Een hypotheek bij De Leeuw begint met kosteloos oriënteren. Want een woning kopen, is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur. Het gaat tenslotte om úw woning, úw hypotheek en úw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.

Manon Gerrard

Contact

Manon Gerrard
(Commercieel medewerker)

 

071 - 405 16 16
Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling..

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Dat kan u al snel heel veel geld besparen.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >