Homepage Makelaardij 3.0 1920x960

 

Voor o.a. het regelen van uw hypotheek heeft u een taxatie nodig van een onafhankelijke makelaar. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. De taxateurs van De Leeuw Makelaardij ondergaan periodieke educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel.


Betrouwbare taxatiepartner

Wij zijn een betrouwbare taxatiepartner voor diverse banken, verzekeringsmaatschappijen, hypotheekadviseurs-tussenpersonen, gemeenten en uiteraard voor particulieren. Door het ruime netwerk van ons kantoor beschikken wij over een groot werkgebied waarvan wij exact weten wat er ‘speelt’ in de onroerend goed markt. Hierdoor zijn wij in staat een deskundig waardeoordeel te geven over het te taxeren object.


Woningtaxaties

Onderstaand geven wij kort weer waar u aan kunt denken bij het taxeren van een woning:

  • Voor aankoop van uw nieuwe woning en het sluiten van een daaraan gekoppelde hypotheek
  • Voor het oversluiten van een bestaande hypotheek
  • Bij boedelverdelingen
  • Voor het bepalen van successieaangifte bij overlijden of schenking

De taxateurs van De Leeuw Makelaardij zijn ingeschreven bij VastgoedCert en het NRVT; het kwaliteitsregister van taxateurs. Ook is ons kantoor aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), zodat wij ook gevalideerde taxatierapporten kunnen verzorgen (bijvoorbeeld voor NHG financieringen).

De kosten

Als de benodigde stukken voor het opmaken van de taxatie compleet en digitaal worden aangeleverd, kunnen wij snel voor u aan de slag. Voor het opmaken van een taxatierapport worden kosten in rekening gebracht, wanneer deze taxatie voor uw financiering is, zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. Onze kosten zijn €795,- (inclusief BTW, kadaster- en validatiekosten). Bij een taxatie voor een verbouwing rekenen wij een toeslag van €100,-.

Manon Gerrard

Contact

Nicole Chrispijn
(Commercieel medewerker)

 
Onze vestigingen

 

Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.