Onze relaties waarderen ons met een:

9

Bekijk de reacties van onze relaties

De uitspraak “verliefd worden op een huis” kent u. De aankoopmakelaar die u begeleidt ook en bekijkt het huis expres niet met een roze, maar met een kritische bril. Tijdens uw zoektocht komen tijdswinst, gemak, deskundigheid en ervaring samen. We doen er alles aan om u tot een juiste beslissing te laten komen.

Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’!

Met vestigingen in Leiden, Katwijk en Rijnsburg, toegang tot het actuele NVM-aanbod en connecties met makelaars en particulieren bieden wij optimale lokale marktkennis. Door onze grote marktkennis, persoonlijke aanpak en onze succesvolle aankoopmethode, slaagt u altijd met De Leeuw. Wij staan u bij in het hele aankooptraject. U profiteert van onze jarenlange ervaring en wij zorgen ervoor dat u snel en succesvol tot het juiste resultaat komt. Dat is de waarde van ervaring.

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Indien nodig komen wij direct in actie!

Wat mag u nog meer verwachten van een aankoopmakelaar?

  • U bent snel op de hoogte van het laatste woningaanbod passend bij uw woonwensen. Dat betekent voor u: veel tijdsbesparing.
  • U krijgt informatie over de bouwkundige staat van de woning. Dus: geen vervelende verrassingen achteraf.
  • U wordt geïnformeerd over milieuaspecten zoals bodemverontreiniging of aanwezigheid van asbest. Dat betekent voor u: veilig kopen.
  • U wordt geïnformeerd over juridische aspecten zoals erfdienstbaarheden, bestemmingsplannen, koopcontract. Dat betekent voor u: zekerheid in juridische zaken.
  • U bespaart tijd door ons uw huiswerk te laten doen. Dat betekent voor u: tijd voor andere zaken.
  • Een koper met een eigen makelaar staat sterker. Dat betekent voor u: uw belangen worden behartigt door uw eigen deskundige makelaar.
  • Ook na de overdracht van de woning staan wij voor u klaar. Dat betekent voor u: een aanspreekpunt bij problemen.
  • Uw eigen persoonlijke makelaar die voor u aan het werk gaat. Dat betekent voor u: tijd- en geldbesparing, zekerheid en veiligheid bij de grootste aankoop van uw leven.

Aankoopconsulente - vestiging Leiden

Uniek in de regio! U zoekt de bekende speld in een hooiberg? Heeft u geen tijd om de woningmarkt in Leiden en omgeving in de gaten te houden? Of merkt u dat de woningen die u leuk vindt steeds net voor uw neus verkocht zijn? Herkenbaar? Dan gaat onze aankoopconsulente graag voor u aan de slag! Tijdens uw zoektocht komen tijdswinst, gemak, deskundigheid en ervaring samen. Neem contact op met onze aankoopconsulente via 071 - 514 20 45  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Niet in de gelegenheid om op korte termijn langs te komen? Dan is een afspraak via Skype uiteraard ook mogelijk!


Online zoeksysteem

Wij werken met een persoonlijk online zoeksysteem om u als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt u de mogelijkheid om beter en sneller de gewenste woning te vinden. U creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van uw prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geïntegreerd. Samen selecteren we uit het actuele aanbod de passende woningen. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief. Inlogcode aanvragen? Neem contact op met onze aankoopconsulent en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

Manon Gerrard

Contact

Nicole Chrispijn
(Commercieel medewerker)

 
Onze vestigingenSuccesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.