Header Jan LR 2

Onze relaties waarderen ons met een:

9,3

Bekijk de reacties van onze relaties


GIF 500x500 website  

Makelaardij

De uitspraak “verliefd worden op een huis” kent u. De aankoopmakelaar die u begeleidt ook en bekijkt het huis expres niet met die roze, maar met de kritische bril. Deze heeft twee functies: focussen op elk argument om de vraagprijs reëel te krijgen en helder zicht geven op het woongenot op langere termijn. Wat zijn de omgevingsplannen? Wat wordt de waarde na de verbouwing? Is over 10 jaar het dak nog steeds goed? Want u moet genoeg redenen hebben om te blijven houden van uw aan te kopen huis.

Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’!

We doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen onze aankoopmakelaars. Kom eens langs voor een oriëntatiegesprek. We vertellen u alles over de regionale woningmarkt, prijsontwikkelingen en waar u op moet letten tijdens het hele aankooptraject. Met vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim, toegang tot het actuele NVM-aanbod en connecties met makelaars en particulieren bieden wij optimale lokale marktkennis.

Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Indien nodig komen wij direct in actie!

Wat mag u nog meer verwachten van een aankoopmakelaar?

  • Inspectie van de geselecteerde woning tijdens de bezichtiging.
  • Risicobeperking, onderzoek en advies over o.a. omgeving, bestemmingsplan, beoordeling of er een bouwtechnische keuring nodig is.
  • Goed advies over de reële waarde en koopsom van de woning.
  • Snellere koop- en procesbegeleiding, onderhandeling over de prijs en voorwaarden.
  • Begeleiding van koopovereenkomst tot en met notaris.
  • Zekerheid, grondige inspectie van de woning vóór de overdracht bij de notaris.

Aankoopconsulente - vestiging Leiden

Uniek in de regio! U zoekt de bekende speld in een hooiberg? Heeft u geen tijd om - zoals onze aankoopconsulente Cocetina dat voor u kan doen - de woningmarkt in Leiden en omgeving in de gaten te houden? Of merkt u dat de woningen die u leuk vindt steeds net voor uw neus verkocht zijn? Herkenbaar? Dan gaat onze aankoopconsulente graag voor u aan de slag!

Tijdens uw zoektocht komen tijdswinst, gemak, deskundigheid en ervaring samen. In nauwe samenwerking met de aankoopmakelaar gaat de aankoopconsulente op zoek naar uw droomhuis. Want als zij tegen een interessante woning aanloopt is snel en deskundig handelen erg belangrijk. Neem contact op met onze aankoopconsulente via 071 - 405 16 97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door. Het belangrijkste onderdeel van dit gesprek is het inventariseren van de eigenschappen van uw ideale woning. Niet in de gelegenheid om op korte termijn langs te komen? Dan is een afspraak via Skype uiteraard ook mogelijk!


Online zoeksysteem

Wij werken met een persoonlijk online zoeksysteem om u als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt u de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. U creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van uw prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geïntegreerd. Samen selecteren we uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief. Inlogcode aanvragen? Neem contact op met onze aankoopconsulente en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Hypotheekadvies

Stel uw woonvragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ga verder >

Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.