Eigenlijk waren ze niet van plan om te verhuizen maar sinds kort is familie Blok uit Katwijk eigenaar van prachtige nieuwbouwwoning in Rijnsburg. ‘’We zagen het project voorbij komen en werden nieuwsgierig. Het begon als grap, laten we ons inschrijven, er was zoveel animo, dan kijken we wel of we worden ingeloot. Maar wat begon als grap, eindigende met de koop van een nieuwbouwwoning via De Leeuw.

Na het eerste gesprek waren we enthousiast. We vonden het zo mooi, dat we er wel wilden wonen. Wonen in een wijk aan het water, met een tuin die net zo groot is als ons huidige perceel, verder alles heerlijk nieuw en helemaal duurzaam, wat wil je nog meer?

Familie Blok Hypotheek regelen en woning verkopen
Na het tekenen van de overeenkomst stapten we in een achtbaanrit. Ons huis in de verkoop, financiering regelen en alle nieuwbouwopties selecteren. Tijdens de inverkoopname van onze woning bleek dat we ons huidige huis, via een andere makelaar, met een verkeerd aantal vierkante meters hadden gekocht, we zagen onze droomwoning in rook opgaan. Maar gelukkig is alles goed gekomen, eind goed, al goed.

Tijd voor taart!
En toen was het zover... De hypotheek was rond, we hadden onze droomwoning gekocht en onze woning was zeer snel en goed verkocht, tijd voor taart! Makelaar Robert van Duijn heeft ons in het hele proces goed begeleidt. Hij is enthousiast, professioneel, komt zijn afspraken na en als persoon heel toegankelijk, het is fijn werken met hem. Als echte Katwijker kent Robert de wijk, hij heeft ons ontzettend goed geholpen. Dus zoek je een professional en wil je echt ontlast worden? Neem dan contact op met De Leeuw!’’

Makelaar Robert van Duijn over verkopen tijdens de coronacrisisRobert van Duijn Katwijk
Na al die jaren blijft het verkopen van een woning een speciaal moment. Als De Leeuw vinden wij persoonlijke dienstverlening heel belangrijk. Wij geloven, ook in tijden van corona, dat je een woning moet ervaren voor je het kunt kopen. De eerste indruk van een woning begint online, hier zetten we dan ook extra op in en voor bezichtigingen volgen we de richtlijnen van het RIVM. De verkoop voor familie Blok is zeer succesvol verlopen. Het blijft een fijn moment als je de verkopers en kopers blij mag maken met goed nieuws.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.