Onze zoektocht naar koopgeluk: ''Het was spannend, maar we zijn blij dat we ons droomhuis hebben gevonden! We zagen het nieuwbouwproject Landgoed in den Houte voorbij komen en werden nieuwsgierig. Toen de eerste impressies online kwamen waren we direct enthousiast. We vonden het zo mooi, hier wilden we wel wonen. Na de inschrijving was het spannend, maar gelukkig was er goed nieuws, het bouwnummer van onze keuze werd aan ons toegewezen.

Voor het eerste gesprek met de nieuwbouwmakelaar namen we contact op met hypotheekadviseur Annemarie van Beveren, samen hebben we onze financiële situatie onder de loep genomen. Zo konden we met een duidelijk budget in ons achterhoofd het nieuwbouwgesprek in. Na het gesprek met Jaap van Oostrum waren we nog enthousiaster, na een nachtje slapen hebben we besloten om ervoor te gaan.

Relaties vertellen NoordwijkerhoutHypotheek regelen en woning verkopen
Het regelen van een hypotheek voor een nieuwbouwwoning verloopt anders dan bij het kopen van een bestaande woning. Dit was voor ons nieuw en we wisten zelf niet waar te beginnen. Gelukkig zijn we hierin erg goed en snel begeleid door Annemarie.

Ook bij de eerste kennismaking met makelaar Jan Taillie hadden we gelijk een goed gevoel. We hebben steeds een realistisch en eerlijk advies gekregen in ons belang. Het verkopen van je huis is spannend, toen de foto’s werden gemaakt waren de coronamaatregelen net van kracht, dit maakte het voor ons extra spannend. Jan heeft ons in dit hele traject goed begeleid. Hij was duidelijk over de te nemen maatregelen en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. En dat kwam het zeker, na 3 weken was ons huis verkocht! Een bijkomend voordeel voor ons, als druk jong gezin, omdat alles via De Leeuw liep konden de nieuwbouwmakelaar, de hypotheekadviseur en de makelaar onderling ook zeer snel schakelen. Dit scheelde ons heel veel geregel en tijd.

Tijd voor champagne
En toen was het zover... De hypotheek was rond, we hadden een droomwoning gekocht en onze woning was zeer snel en goed verkocht, tijd voor champagne!

Gevoel van vrijheid 
We zitten nu vol in de voorbereiding voor onze nieuwbouwwoning. Modern moet het worden. Met natuurlijke materialen. Achter komen er openslaande deuren, hierdoor komt het licht volop binnen, dit geeft een enorm gevoel van vrijheid.''

Makelaar Jan Taillie over verkopen tijdens de coronacrisis
''Ook na 43 jaar blijft het verkopen van een woning een speciaal moment. Net voor de start van de verkoop werd deJan Sassenheim lockdown aangekondigd. Ook voor ons een nieuwe situatie, we moesten snel schakelen. Als De Leeuw hebben we vrij snel besloten dat persoonlijke dienstverlening voorop moest blijven staan. We keken naar wat nog wel mogelijk was en niet alleen maar naar wat niet. Wij geloven, ook in tijden van corona, dat je een woning moet ervaren voor je het kunt kopen. De eerste indruk van een woning begint online, hier hebben we dan ook extra op ingezet. Samen met onze marketingcollega’s konden we gelukkig snel schakelen. Voor bezichtigingen volgen we de richtlijnen van het RIVM, dit is zeer goed verlopen. Na een biedingsperiode mocht ik de kopers en verkopers blij maken met goed nieuws.''

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.