Klantverhalen

Na zeven mooie jaren wonen in ’t Duyfrak in Valkenburg, gingen Hilze en Amar op zoek naar een ruimere woning met meer speelgelegenheid nabij voor de kinderen. Bovendien wilden ze dichter bij Leiden wonen, waar ze allebei vandaan komen. “We zijn heel blij dat we zijn ingeloot voor een herenhuis in nieuwbouwproject Het Fortuyn in Voorschoten.” Volgens planning is de nieuwe woning in september 2023 gereed. “Na een extra verbouwing is het onze bedoeling om het jaar 2024 in te luiden op onze nieuwe stek.”

Het interviewgesprek met de starters Ilse Krouwel (22) uit Leiden en Robin Koole (25) uit Katwijk vindt plaats in hun nieuwe huis aan de Asterstraat in Katwijk a/d Rijn. Op de oprit staat een container met daarin resten vloerbedekking, tegels en andere materialen die verwijderd zijn. Bij de deur hangen rode en witte ballonnen. Ik zoek naar de bel, maar die werkt natuurlijk nog niet. Daarom klepper ik wat met de brievenbus. Het jonge stel ontvangt mij in wat straks hun paleisje moet worden.

Bij een huis kopen komt veel kijken. Goed en betrouwbaar hypotheekadvies is daarom belangrijk. Onze relaties Thomas en Mirthe delen graag hun ervaring met De Leeuw Hypotheken. Thomas (25) is geboren en getogen in Rijnsburg. Zijn vriendin Mirthe (22) woont in Bergschenhoek. Ze leerden elkaar kennen via het schaatsen. Daarnaast is Thomas een actief kitesurfer. “We willen samenwonen en zochten een huis in de buurt van Rijnsburg.

Eigenlijk waren ze niet van plan om te verhuizen maar sinds kort is familie Blok uit Katwijk eigenaar van prachtige nieuwbouwwoning in Rijnsburg. ‘’We zagen het project voorbij komen en werden nieuwsgierig. Het begon als grap, laten we ons inschrijven, er was zoveel animo, dan kijken we wel of we worden ingeloot. Maar wat begon als grap, eindigende met de koop van een nieuwbouwwoning via De Leeuw.

Onze zoektocht naar koopgeluk: ''Het was spannend, maar we zijn blij dat we ons droomhuis hebben gevonden! We zagen het nieuwbouwproject Landgoed in den Houte voorbij komen en werden nieuwsgierig. Toen de eerste impressies online kwamen waren we direct enthousiast. We vonden het zo mooi, hier wilden we wel wonen. Na de inschrijving was het spannend, maar gelukkig was er goed nieuws, het bouwnummer van onze keuze werd aan ons toegewezen.

Tevreden relaties, daar doen we het allemaal voor. Daar kunnen wij u alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze relaties aan het woord. "Twee totaal verschillende mensen en dan allebei een goed gevoel, dan ben je gewoon een goede makelaar".

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.