Gratis afspraak

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Hypotheek aanbieders   

Onze relaties waarderen ons met een:

9,6

378 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Per 13 maart 2023 is De Leeuw Hypotheken over naar Alpina. Onder de nieuwe naam bieden we alle financiële dienstverlening onder één dak aan: van verzekeringen tot hypotheken en van pensioenen tot makelaardij. De service die je van ons gewend bent, verandert niet: wij blijven jouw vertrouwde adviseur.


Welkom bij Alpina

Wij vergelijken meer dan 20 geldverstrekkers in de markt (inclusief de grote banken). En helpen je te kiezen voor een hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Zo betaalt vrije keuze zich uit! Een woning kopen is een spannend moment. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel jouw vragen aan onze hypotheekadviseurs. Het gaat tenslotte om jouw woning, jouw hypotheek en jouw financiële toekomst. En daar helpen wij je graag bij.


Stap 1: Gratis oriëntatiegesprek

De eerste stap bij jouw zoektocht is onderzoeken hoeveel je kunt en wilt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek bepreken we jouw woonwensen en toekomstbeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Je krijgt een indicatie van de maandlasten die bij jouw wensen horen, uitleg over de vaste en variabele rentes, korte en lange rentevaste perioden en de invloed van een annuïtaire en lineaire hypotheekvorm op de maandlasten.

Stap 2: Advies en bemiddeling

Heb je een nieuwe woning gevonden? Gefeliciteerd! Dan is het tijd om een hypotheek af te sluiten. Aan advies- en bemiddeling zijn kosten verbonden. Wat mag je van ons verwachten?

  • Onze financieel- en hypotheekadviseur berekent hoeveel je maximaal kunt lenen.
  • Advies en bemiddeling over de hypotheekvorm die het beste bij jouw situatie past. Wij kijken niet alleen naar de rente maar ook naar de hypotheekvoorwaarden, wij vergelijken meer dan 20 aanbieders.
  • De hypotheekrente en maandlasten worden berekend.
  • Uniek: Onze dienstverlening is inclusief het advies over en het afsluiten van de verzekeringen voor het afdekken van risico’s rondom jouw woonlasten bij pensionering, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.
  • Advies en bemiddeling bij financieren met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of Starterslening.
  • Advies en bemiddeling bij het afsluiten van o.a. een Overbruggingskrediet.
  • Persoonlijke begeleiding bij verlenging van de rentevaste periode.
  • Wij houden nauw contact met jou, jouw makelaar, taxateur en notaris.
  • Kortom: Wij regelen jouw hypotheek van A t/m Z, geen bijkomende kosten tijdens of na het regelen van de hypotheek, persoonlijke en eerlijke begeleiding van een team van experts, van het eerste oriëntatiegesprek tot het passeren van de hypotheek. 
  Dienstverleningstarieven   
Hypotheekadvies eerste huis   €2.750 
Hypotheekadvies doorstromer     €3.000 
Hypotheekadvies ondernemer*  €3.450 

 

*Bekijk hier de volledige tarievenkaart Hypotheekadviezen.


Onze Leeuwen

Maak kennis met onze collega's van Alpina - Hypotheken, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

Afspraak maken

Oriënteren bij Alpina is gratis. Benieuwd hoe onze relaties onze dienstverlening beoordelen? Bekijk hier de reacties. Zoek je ook een hypotheekadviseur die met je meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Henk van Duijn LR

Contact

Marion Nagtegaal
(Binnendienstadviseur Hypotheken)


071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars zijn er voor u. Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.