Gratis afspraak

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Hypotheek aanbieders   

Onze relaties waarderen ons met een:

9,6

376 recensies

Bekijk de reacties van onze relaties

Wij vergelijken meer dan 20 geldverstrekkers in de markt (inclusief de grote banken). En helpen u te kiezen voor een hypotheek die het beste bij uw situatie past. Zo betaalt vrije keuze zich uit! Een woning kopen is een spannend moment. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. ‘Is het verstandig om te verhuizen of te verbouwen?’, ‘Kan ik een hypotheek krijgen?’, ‘Een restschuld en dan?’, ‘Hoe is de hypotheekrenteaftrek geregeld?’, etc. Stel uw vragen aan onze hypotheekadviseurs. Het gaat tenslotte om uw woning, uw hypotheek en uw financiële toekomst. En daar helpen wij u graag bij.


Stap 1: Gratis oriëntatiegesprek

De eerste stap bij uw zoektocht is onderzoeken hoeveel u kunt en wilt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek bepreken we uw woonwensen en toekomstbeeld op basis van uw persoonlijke situatie. U krijgt een indicatie van de maandlasten die bij uw wensen horen, uitleg over de vaste en variabele rentes, korte en lange rentevaste perioden en de invloed van een annuïtaire en lineaire hypotheekvorm op uw maandlasten.

 

Stap 2: Advies en bemiddeling

Heeft u uw nieuwe woning gevonden? Gefeliciteerd! Dan is het tijd om een hypotheek af te sluiten. Aan advies- en bemiddeling zijn kosten verbonden. Wat mag u van ons verwachten?

  • Onze financieel- en hypotheekadviseur berekent hoeveel u maximaal kunt lenen.
  • Advies en bemiddeling over de hypotheekvorm die het beste bij uw situatie past. Wij kijken niet alleen naar de rente maar ook naar de hypotheekvoorwaarden, wij vergelijken meer dan 20 aanbieders.
  • De hypotheekrente en maandlasten worden berekend.
  • Uniek: Onze dienstverlening is inclusief het advies over en het afsluiten van de verzekeringen voor het afdekken van risico’s rondom uw woonlasten bij pensionering, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.
  • Advies en bemiddeling bij financieren met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of Starterslening.
  • Advies en bemiddeling bij het afsluiten van o.a. een Overbruggingskrediet.
  • Persoonlijke begeleiding bij verlenging van uw rentevaste periode.
  • Wij houden nauw contact met u, uw makelaar, taxateur en notaris.
  • Uniek: Het jaar na de overdracht wordt uw aangifte Inkomstenbelasting eenmalig kosteloos verzorgd.
  • Kortom: Wij regelen uw hypotheek van A t/m Z, geen bijkomende kosten tijdens of na het regelen van de hypotheek, persoonlijke en eerlijke begeleiding van een team van experts, van het eerste oriëntatiegesprek tot het passeren van de hypotheek!
  Dienstverleningstarieven   
Hypotheekadvies eerste huis   € 2.750 
Hypotheekadvies doorstromer     € 3.000 
Hypotheekadvies ondernemer  € 3.450*

 

*Bekijk hier de volledige tarievenkaart Hypotheekadviezen.


Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen van De Leeuw Hypotheken, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

Afspraak maken

Oriënteren bij De Leeuw is gratis. Benieuwd hoe onze relaties onze dienstverlening beoordelen? Bekijk hier de reacties. Zoekt u ook een hypotheekadviseur die met u meedenkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Henk van Duijn LR

Contact

Marion Nagtegaal
(Binnendienstadviseur Hypotheken)


071 - 514 54 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Succesvol verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Ga verder >

Woningaanbod

Het kan lastig zijn om uw droomhuis te vinden. Wij helpen u graag verder.

Ga verder >

Verzekeren?

Totaalpakket, wel zo duidelijk. Sluit nu een totaalpakket af en profiteer van pakketkorting.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.