Werken bij ons 3.0

"Sinds 1951. Dat is de waarde van ervaring"

Werken aan een goed pensioen is een complexe materie. De uitdaging is te zorgen voor een goed evenwicht, voor nu én in de toekomst. De Leeuw Pensioenen in Rijnsburg helpt daar graag mee en geeft een onafhankelijk deskundig advies aan onze (potentiële) relaties. Om deze dienstverlening ook in de toekomst te kunnen leveren, starten wij met een leer/werktraject voor een aankomend Pensioenadviseur waarbij je veel inhoudelijke kennis opdoet over pensioenen, levensverzekeringen en financiële planning. Je wordt tijdens de werkzaamheden begeleid door ervaren collega’s. Daarnaast behaal je de officieel erkende WFT diploma’s Vermogen Pensioen.

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, is een gerenommeerde organisatie met activiteiten op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Op deze vakgebieden is De Leeuw de grootste dienstverlener binnen de regio, met vestigingen in Leiden, Sassenheim, Katwijk en Rijnsburg. Wij zijn 100% onafhankelijk en wij  helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken.

Bij De Leeuw Groep hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Functie-eisen

  • Je bent toe aan een volgende stap in jouw loopbaan;
  • Je hebt enige ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bereid om verder te leren en wilt investeren in jouw eigen ontwikkeling;
  • Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening die altijd in ontwikkeling is waardoor regelmatige bijscholing vereist is;
  • Je bent analytisch, klantgericht, communicatief vaardig, advies- en servicegericht.

Wij bieden

  • Een goed starterssalaris;
  • Een opleidingsbudget conform onze Studiekostenregeling;
  • Een intensieve persoonlijke begeleiding waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
  • Een baan in een enthousiast team.

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt, mail dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Marcha van Leuffen, HR Manager. Voor meer informatie kun je haar ook bellen op telefoonnummer 071-405 16 71.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.