Werken bij ons 3.0

"Sinds 1951. Dat is de waarde van ervaring"

Ben jij een deskundig Pensioenadviseur MKB/Bedrijven die zelfstandig advies kan uitbrengen en tevens onze buitendienst kan ondersteunen bij de financiële advisering van particuliere relaties met betrekking tot pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!  


Ter uitbreiding van De Leeuw Pensioenen in Rijnsburg zijn wij op zoek naar een: Pensioenadviseur (32-40 uur/week)


Wij zoeken

Jij bent een deskundig Pensioenadviseur MKB/Bedrijven die zelfstandig advies kan uitbrengen en tevens onze buitendienst kan ondersteunen bij de financiële advisering van particuliere relaties met betrekking tot pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Samen met het Hoofd Pensioenen ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een vertrouwensband en de advisering van onze relaties.

Wij vragen

Om een goede gesprekspartner te kunnen zijn, beschik je over actuele pensioenkennis en de WFT diploma’s Vermogen en Pensioen. Verder beschik je over uitstekende contactuele en commerciële vaardigheden, ben je een netwerker en heb je kennis van juridische en fiscale zaken. Je bent proactief, kwaliteitsgericht en kritisch,  en kunt je inleven in de relaties en werkt goed samen in het team. Voor deze functie zoeken wij een adviseur die zijn passie voor de acquisitie van nieuwe (zakelijke en particuliere) relaties combineert met zijn inhoudelijke pensioenkennis. Je bent administratief vaardig en kunt goed overweg met de diverse software applicaties. Ook wanneer je nog niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel over de vereiste basisvaardigheden beschikt en je wilt ontwikkelen tot Pensioenadviseur, komen wij graag met jou in contact. Bij voorkeur ben je woonachtig in het werkgebied van De Leeuw, regio Leiden/Duin- en Bollenstreek.

Wij bieden

  • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

De Leeuw Groep, opgericht in 1951, is een gerenommeerde organisatie met activiteiten op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Op deze vakgebieden is De Leeuw de grootste dienstverlener binnen de regio, met vestigingen in Leiden, Sassenheim, Katwijk en Rijnsburg. Wij zijn 100% onafhankelijk en wij  helpen onze relaties op weg in de lastige wereld van de woningmarkt, verzekeringen en hypotheken.

Bij De Leeuw Groep hechten wij veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Als deze vacature je aanspreekt, mail dan je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Marcha van Leuffen, HR Manager. Voor meer informatie kun je haar ook bellen op telefoonnummer 071-405 16 71.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.