Inloggen

Header Robert LR kopie

"Tevreden relaties, daar doen wij het allemaal voor"
Robert van Duijn - Register Makelaar Taxateur

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Daar stellen onze relaties ook hoge eisen aan. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij je bijdrage aan leveren.

Uitstekende beloning

Jouw inzet en kennis belonen we met een goed salaris, marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Zo krijg je alle kans om je kwaliteiten te bewijzen en verder uit te breiden.

Groeien binnen De Leeuw

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we hen de ruimte, de ondersteuning én de begeleiding om het maximale uit zichzelf te halen. Ons streven is optimale doorstroming van medewerkers naar hogere functies. De stijl van leiderschap, het zogenaamde 'resultaatgericht leidinggeven', is hierop afgestemd.

Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk onze vacatures en neem contact op voor een sollicitatiegesprek. In een aangenaam gesprek kom je alles te weten over jouw kansen in onze uitdagende werksfeer. Geen vacature beschikbaar? Wij zijn altijd op zoek naar talent! Pak jij graag een uitdaging aan binnen één van onze werkgebieden? Stuur dan je open sollicitatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marcha van Leuffen.


Marcha van Leuffen

direct contact

Marcha van Leuffen

(HR Manager)

 

071 - 405 16 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vacatures

Heb je interesse in verzekeringen en zoek je een mogelijkheid om binnen een bedrijf door te kunnen groeien? Ben je op zoek naar een kans om afwisselend bezig te zijn met administratie en telefonie? Ben je zorgvuldig, pak je graag door en werk je graag samen naar resultaat? Lijkt het je leuk om naar verzekeringsrisico’s te kijken? Ben je niet bang voor verantwoordelijkheden, maar trek je ze juist naar je toe? Lees dan snel verder!

Ben jij degene die potentiële verkopers in heldere taal kan overtuigen van jouw verkoopaanpak? Wil je graag woningen verkopen door middel van een uitstekende service? Ken jij Sassenheim op je broekzak en kun jij de verkoop van woningen combineren met de juiste marketing tools? Dan zoeken we jou!

De Leeuw Verzekeringen is op zoek naar een Medewerker Klanten Beheer Team. Het Klanten Beheer Team (KBT) van De Leeuw Verzekeringen heeft als voornaamste doelstelling om administratieve ondersteuning aan de Verzekeringsadviseurs Bedrijven en het Klanten Contact Team (KCT) te geven.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.