U staat voor een keuze die invloed heeft op een belangrijk deel van uw verdere leven. Alle reden dus om het helemaal goed te doen wat betreft de aan- of verkoop van uw huis, de financiering van uw woning of het afsluiten van een verzekering. De Leeuw Groep -al actief sinds 1951- helpt u graag bij het maken van een keus waarvan u nog vele jaren plezier hebt. Onze ervaring in uw belang.

100% onafhankelijk

De Leeuw Groep is volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen. Onze organisatie is open en eerlijk. De kosten zijn transparant en we adviseren u alleen producten en diensten waar we zelf voor 100% achter staan.

Persoonlijk advies

Ons advies draait om uw tevredenheid. Dat betekent dat we ook alles van ú willen weten. In een persoonlijk gesprek achterhalen we al uw wensen en verwachtingen. Daar stellen we een advies op maat tegenover. Dat vinden we heel belangrijk. Want uw situatie is voor ons altijd uniek.

Grootste in de regio

Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken en pensioenen in de regio Holland Rijnland. Onze experts werken vanuit vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk en Sassenheim. Wij bieden dan ook een uitgebreide lokale kennis.

Waarom De Leeuw Groep?

Kiezen voor De Leeuw Groep betekent kiezen voor zekerheid. Kennis en kunde hebben ons op een hoog niveau van dienstverlening gebracht:

Onze Leeuwen

Maak kennis met onze leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

Contact

Maak een afspraak en ontdek onze persoonlijke aanpak. In een vrijblijvend oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor úw situatie en over De waarde van ervaring.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.