Fred van MaanenHypotheken


Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur


'Waar anderen afhaken begint het voor mij juist leuk te worden''

 
Eén van De Leeuwen sinds

Sinds 1992 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en in maart 2014 begonnen bij De Leeuw.

Waarom werk je bij De Leeuw?

Ik ben gevraagd of ik bij De Leeuw wil komen werken en hierop heb ik volmondig ‘ja’ gezegd. Dit omdat De Leeuw zich onderscheid in de dienstverlening waarbij de klant nog echt centraal staat. Ik ben een adviseur die complexe materie kan vertalen naar een begrijpelijk advies op maat. Objectief en onafhankelijk. Dat betekent soms ook dat ik 'nee' zeg als een hypotheek in mijn ogen te zwaar zal drukken op de maandelijkse besteding van de klant. Open en eerlijk advies. Daar sta ik voor. Zodat klanten altijd met een gerust hart kunnen genieten van hun woning.

Waar word je blij van?

Waar anderen afhaken begint het voor mij juist leuk te worden. Elke situatie is weer anders. Zelfstandig ondernemers, starters op de huizenmarkt, expats of het oversluiten van een hypotheek. Kom maar op. Waar anderen afhaken begint het voor mij juist leuk te worden. Ik vind het prachtig om te zien hoe je met enige volharding toch nog iemands woondroom in vervulling kunt laten gaan.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.