Jaap van OostrumMakelaardij - Nieuwbouw


Hoofd Nieuwbouw | Register Makelaar Taxateur


''Het leuke aan mijn werk is dat ik veel contact heb met bouwers, ontwikkelaars en kopers''

Eén van De Leeuwen sinds

1994

Waarom werk je bij De Leeuw?

De Leeuw Groep is dienstverlener in diverse disciplines waaronder de nieuwbouwmakelaardij. Dit is, door de grote omvang van nieuwbouwprojecten, een aparte afdeling. In 1994 was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op dat moment was ik werkzaam als vertegenwoordiger in bouwmaterieel en gereedschappen. Een baan als makelaar in de nieuwbouw sloot dus goed aan bij het netwerk wat ik had in de bouw. Zo geschiedde dat ik vrij snel mijn draai had gevonden en vele nieuwbouwprojecten binnenhaalde om te mogen verkopen.

Het leuke aan mijn werk is dat ik veel contact heb met bouwers, ontwikkelaars en kopers. Zo maak ik veel adviezen voor grote projecten en ben ik vanaf een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling daarvan. Als dit stadium achter de rug is ga ik met mijn collega`s over tot verkoop van deze projecten. Waar je dan trots kan zijn als deze woningen door de kopers met veel enthousiasme worden gekocht.Waar word je blij van?

Van de goede en gezellige werksfeer binnen de Leeuw Groep. De interessante en vertrouwde contacten met de ontwikkelaars en bouwers en de blijdschap van kopers als ze de woning hebben gekocht.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.