Nathalie RapmundMakelaardij - Vestiging Katwijk | Rijnsburg | Sassenheim


Commercieel Administratief Medewerker | Katwijk & Rijnsburg


"Het is iedere dag een feestje om hier te werken''

Eén van De Leeuwen sinds

November 2000


Waarom werk je bij De Leeuw?

Ik werk al lang bij De Leeuw, dat zegt eigenlijk al genoeg. Het is nog steeds iedere dag een feestje om hier te werken. Elk huis is uniek, heeft zijn eigen verhaal en dat maakt het werk afwisselend, uitdagend en leuk. Hoe leuk is het om te helpen om het kostbaarste bezit te verkopen van je familie, vrienden en kennissen. Daarnaast zijn wij een hecht team, staan altijd voor elkaar en onze relaties klaar.


Waar word je blij van?

Zakelijk van mijn "De Leeuw mannen", als hecht team hebben we aan één blik en een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Uiteraard van onze blije verkopers en aankopers die hun waardering uitspreken over ons team. En zaken die bij voorhand een uitdaging zijn (lees: lastig zijn), maar toch succesvol afgerond worden. Privé de passie voor dansen van mijn dochter Lizzy en de passie voor voetbal van mijn zoon Wesley, de goedemorgen-appjes van mijn vriend, de gezelligheid en feestjes met mijn vriendinnen en tot slot de zon!

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.