Robert van DuijnMakelaardij - Vestiging Katwijk | Rijnsburg | Sassenheim


Vestigingsdirecteur Rijnsburg | Register Makelaar Taxateur


''Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk''


Eén van De Leeuwen sinds

Februari 2008

Waarom werk je bij De Leeuw?

Het is een prachtig bedrijf waar binnen je jezelf kan blijven ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden hebt. In 2008 ben ik als stagiar op onze vestiging in Leiden begonnen en sinds die tijd heb ik mijn papieren gehaald en ben ik doorgegroeid tot Register Makelaar Taxateur. Inmiddels ben ik werkzaam op onze vestigingen in Katwijk en Rijnsburg en hier voel ik me als een vis in het water mede door het leuke team hier op kantoor. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk.

Waar word je blij van?

Ik word gelukkig als mijn klanten gelukkig zijn. Verkopers en kopers goed begeleiden bij de grootste aan- of verkoop van hun leven. Gaan voor het beste resultaat voor de klant en ze hierbij zo goed mogelijk begeleiden op het emotionele vlak. Wij verkopen namelijk meerdere woningen per week maar voor een verkoper of koper is dit een bijzondere gebeurtenis. Privé is voetbal mijn grootste hobby, samenwerken met je teamgenoten om een goed resultaat te behalen en daarnaast de gezelligheid wat het met zich meebrengt. Daarnaast een heerlijke strandwandeling met mijn vrouw en onze hond.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.