Joyce BontjeMakelaardij - Vestiging Leiden


Commercieel Administratief Medewerker


''Onze slogan De Waarde van Ervaring gaat zeker ook intern op!''


Eén van De Leeuwen sinds

Januari 2015

Waarom werk je bij De Leeuw?

Het is er gezellig, ik ben daarnaast erg gehecht geraakt aan ons team en ik heb veel van collega's mogen leren. Onze slogan De Waarde van Ervaring gaat zeker ook intern op! Makelaars in het algemeen worden van buitenaf wel eens met argusogen bekeken, maar ik kan niet anders concluderen dan dat mijn collega's bij De Leeuw zeer integer te werk gaan. En dan is het een heel leuke uitdaging hen bij het hele administratieve proces zoveel mogelijk uit handen te nemen en daarnaast onze opdrachtgevers van dienst te zijn bij de aan- of verkoop van hun woning; een voor hen belangrijke gebeurtenis in hun leven. Doordat geen pand of situatie hetzelfde is en de markt ook continue verandert, blijf je scherp en blijf je ontwikkelen. En dan heb ik ook nog de leuke afwisseling om één dag in de week te werken op vestiging Sassenheim, waar ik zelf woonachtig ben, naast mijn vaste werk voor vestiging Leiden.

Waar word je blij van?

Meer dan tevreden opdrachtgevers. Als ik voor een ander iets heb kunnen betekenen, een verschil kan maken. Lastige dossiers tot een goed einde brengen. Privé mijn zoon, muziek luisteren en concerten bezoeken, sporten, feestjes met familie en vrienden en ontspannen op het water op een zomerse dag.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.