Joyce BontjeMakelaardij - Vestiging Leiden


Commercieel Administratief Medewerker


''Doordat geen pand of situatie hetzelfde is en de markt continue verandert, blijf je scherp en jezelf ontwikkelen.''


Eén van De Leeuwen sinds

Januari 2015

Waarom werk je bij De Leeuw?

Ik werk op de vestiging midden in het centrum van Leiden, erg gezellig met leuke collega’s waar ik erg gehecht aan ben geraakt. Het is een inspirerende omgeving waar je veel van elkaar leert en door de hectiek is de dag zo om.

Makelaars in het algemeen worden van buitenaf wel eens met argusogen bekeken, maar ik kan niet anders concluderen dan dat mijn collega's bij De Leeuw zeer integer te werk gaan. En dan is het een heel leuke uitdaging hen bij het hele administratieve proces zoveel mogelijk uit handen te nemen en daarnaast onze opdrachtgevers van dienst te zijn bij de aan- of verkoop van hun woning; een voor hen belangrijke gebeurtenis in hun leven. Doordat geen pand of situatie hetzelfde is en de markt continue verandert, blijf je scherp en jezelf ontwikkelen.

Waar word je blij van?

Meer dan tevreden opdrachtgevers. Als ik voor een ander iets heb kunnen betekenen, een verschil kan maken. Lastige dossiers tot een goed einde brengen.

In mijn vrije tijd onderneem ik regelmatig iets met gezin, vrienden of familie. Ik luister veel naar muziek, bezoek een concert of theater, tennis graag en probeer recepten uit. En ik geniet van een heerlijk ontspannen dag op het water of in de natuur!

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.