Mark van den BroekMakelaardij - Vestiging Leiden


Register Makelaar Taxateur


''Het onmogelijke toch mogelijk maken''Eén van De Leeuwen sinds

Februari 2017, sinds 1999 werkzaam in de makelaardij

Waarom werk je bij De Leeuw?

Na ruim 17 jaar te hebben gewerkt bij een tweetal middelgrote makelaarskantoren kreeg ik het aanbod om voor een van de best gewaardeerde en grootste makelaarskantoren van de regio te gaan werken. Een innovatief familiebedrijf met visie en een schat van ervaring, voor mij een unieke mogelijkheid om me persoonlijk nog verder te ontwikkelen. Mijn vakkennis en ervaring zet ik in om mijn klanten zo goed mogelijk te adviseren. Hoe mooi is het om elke dag betrokken te zijn bij het realiseren van een droom, een emotionele afsluiting van een levensfase of het waarderen van iemands kostbaarste bezit?


Waar word je blij van?

De waardering van kopers en verkopers na een geslaagde transactie geeft natuurlijk een heerlijk gevoel. Daarnaast het kunnen werken met een gezellig team van collega's waar ruimte is voor een gezonde portie humor, het onmogelijke toch mogelijk maken en het mogen bezoeken van de mooiste panden. Privé kan ik genieten van mijn gezin, de onbevangenheid van mijn kinderen, een weekend weg met familie en vrienden of een onverwacht lekkere na-zomerse dag die eindigt op het terras.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.