Jaap van PampusDirectie


Commercieel Directeur Makelaardij en Hypotheken | Register Makelaar Taxateur


''Het gevoel van trots om bij één van de beste makelaars van Nederland te werken is niet te beschrijven''Eén van De Leeuwen sinds

Vanaf april 2011 in huidige functie en van 1 oktober 1997 tot 1 september 2006

Waarom werk je bij De Leeuw?

Als makelaar ontmoet je iedere dag nieuwe mensen met hun eigen woonwensen en ervaringen. Dan mag je letterlijk in de keuken kijken en met je vakkennis een woondroom proberen te verwezenlijken. Geen dag is hetzelfde. Iedere dag brengt een nieuwe uitdaging; een verkoop, koop of taxatie. Daarbij biedt werken bij De Leeuw mij een gevarieerde achterban met veel kennis en ervaring en een groep gemotiveerde collega's, die elkaar continue uitdagen om beter te worden. Een omgeving van kwaliteit en succes die mij ruimte biedt mezelf verder te ontwikkelen. Het gevoel van trots om bij één van de beste makelaars van Nederland te werken is niet te beschrijven.


Waar word je blij van?

Zakelijk een meer dan tevreden klant en een geslaagde transactie tegen een optimaal resultaat. Privé een leuke rit op de racefiets met mijn gezin op een zonnig zondagochtend, een gezellige avond uit met vrienden en een weekje gezelligheid en lol met enkele gezinnen op de wintersport.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.