Ilona VreekenMakelaardij - Vestiging Leiden


Kandidaat Makelaar Wonen


''Een fantastische baan, met hele fijne collega's in de stad waar mijn hart ligt!''


Eén van De Leeuwen sinds

1 maart 2020, terug van weggeweest.

Waarom werk je bij De Leeuw?

In 2011 ben ik begonnen bij De Leeuw in Leiden als binnendienst medewerkster. Al snel kreeg ik een nieuwe uitdaging op de afdeling Nieuwbouw in Rijnsburg. Hier heb ik bijna 8 jaar lang met veel plezier gewerkt. Toen ik gevraagd werd om bij een grote Vastgoed ontwikkelaar en bouwer te komen werken als kopersbegeleidster, klonk dit als een nieuwe uitdaging waar ik wel aan toe was. Toch bleef de makelaardij trekken. Het omgaan met mensen, zoeken naar de juiste woning, het legaal bij iedereen naar binnenkijken, het sluiten van deals. Het is het allerleukste wat er is. Na een hele kleine periode in Wassenaar gewerkt te hebben, kwam ik Terry Bloemert (Directeur De Leeuw) weer eens tegen. Hij vroeg mij om na te denken over een functie in Leiden. Leiden, mijn stadje! Ik hoefde natuurlijk niet lang na te denken. Nu heb ik een fantastische baan, met hele fijne collega's in de stad waar mijn hart ligt. Het is echt super! 


Waar word je blij van?

Er zijn zoveel dingen waar ik blij van word. Mijn kinderen, mijn vriend, mooie bloemen, een kleurige vlinder, vakantie, een lekker wijntje in de zon, lekker eten, te veel om op te noemen. Noem mij een blij ei.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.