Roelof TuinMakelaardij - Vestiging Leiden


Kandidaat Makelaar Wonen


"Als de klant ontspannen en met plezier terug kan kijken op het proces, dan heb ik mijn werk goed gedaan''


Eén van De Leeuwen sinds

Januari 2020

Waarom werk je bij De Leeuw?

De Leeuw, het grootste kantoor uit de regio en ook nog eens bijna 70 jaar aan ervaring, een betere werkplek, kan ik mij niet indenken. Korte lijntjes tussen de collega’s maakt snel schakelen mogelijk en zorgt ervoor dat ik nog dagelijks kennis blijf opdoen. Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk.

Dagelijks heb ik te maken met een grote diversiteit aan woningen. Als architectuurhistoricus heb ik een brede kennis van gebouwen en dat komt mij als makelaar vaak goed van pas.

Waar word je blij van?

In mijn werk word ik blij van het behalen van een optimaal resultaat voor verkoper of koper, zeker als daarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Als de klant ontspannen en met plezier terug kan kijken op het proces, dan heb ik mijn werk goed gedaan. Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord. De meeste mensen kopen en verkopen maar een paar keer in hun leven een woning. Deze belangrijke beslissingen met kennis en kunde begeleiden, dat geeft mij energie.

Privé geniet ik van mijn gezin en vrienden. Ik woon zelf al jaren met veel plezier in de binnenstad van Leiden. U kunt mij daar bijvoorbeeld treffen met vrouw en dochtertje varend door de Leidse grachten of bij goed weer genietend op een terrasje in de zon; beter wordt het niet!

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.