Caroline ParlevlietICT


Applicatiebeheerder


''Ik doe het liefst iets waar ik goed in ben en bij De Leeuw Groep kan dit''Eén van De Leeuwen sinds

Februari 1988

Waarom werk je bij De Leeuw?

Ik doe het liefst iets waar ik goed in ben en bij De Leeuw Groep kan dit. Als 18-jarige begon ik op de postkamer, stroomde al snel door naar Assuradeuren in de functie Acceptant Particulier en later in de functie Acceptant Zakelijk. De affiniteit die ik heb met het softwarepakket maakte dat het Applicatiebeheer erbij kwam. Toen er daarnaast andere applicaties werden aangesloten, werd ik betrokken bij het inrichten en het onderhouden hiervan. De functie Applicatiebeheerder bleek niet meer te combineren met de functie Zakelijk Acceptant, dus toen mij werd gevraagd “Wat vind je leuker om te doen?” was het antwoord niet moeilijk. Als Applicatiebeheerder werk je mee aan vernieuwing en verbetering. Het is fijn om te weten dat er bij De Leeuw Groep rekening gehouden wordt met je wensen en je sterke punten.


Waar word je blij van?

Meedenken bij problemen op de werkvloer en dan met een doeltreffende en “simpele” oplossing komen, ik heb leuke collega’s, geniet van mijn gezin, humor, tennissen, dagje strand, sauna, klaverjassen en de natuur in.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.