Marcha van LeuffenHRM


HR Manager


''Mensen zijn boeiend en ieder mens is anders''


Eén van De Leeuwen sinds

Juni 2016


Waarom werk je bij De Leeuw?

Mensen zijn boeiend en ieder mens is anders. Dat maakt voor mij het HR vak zo interessant. Bij De Leeuw krijg ik de gelegenheid om mij bezig te houden met de verschillende facetten binnen HR en dit zorgt voor een uitdagende baan met veel afwisselende werkzaamheden. Daarnaast vind ik het fijn om bij een familiebedrijf te werken, iedereen is betrokken bij elkaar en ondanks dat De Leeuw uit vier divisies en 4 vestigingen bestaat zijn wij een echt team. Persoonlijke ontwikkeling en deskundigheid vindt De Leeuw belangrijk en dit is essentieel om nu en in de toekomst hoogwaardige service te kunnen blijven verlenen aan onze (potentiële) relaties. Vanuit HR draag ik hier graag mijn steentje aan bij door middel van o.a. het selecteren van de juiste sollicitanten en het begeleiden van medewerkers in hun eigen ontwikkeling.


Waar word je blij van?

Sinds 2014 ben ik de trotse moeder van een tweeling en samen met mijn man en onze kinderen dingen ondernemen maakt mij erg gelukkig. Daarnaast zijn familie en vrienden belangrijk voor mij en vind ik het erg leuk om samen tijd door te brengen, uit eten te gaan, naar een concert/theater te gaan of gezellig op een terras in de zon bij te kletsen. Ook heb ik een grote liefde voor Frankrijk en breng ik hier graag iedere zomer enkele weken door met mijn gezin en met vrienden. Zakelijk vind ik het leuk om medewerkers te begeleiden, te coachen en om ze verder te helpen bij vraagstukken die zij kunnen hebben. Ook krijg ik energie van onverwachte zaken, vragen en dingen die gedaan moeten worden waarbij direct handelen noodzakelijk is.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.