Zodw Q1 2020De pay-off van ons bedrijf is ‘De waarde van ervaring’, wij delen onze kennis en ervaring over de woningmarkt graag met anderen. Onze eerste rapportage verscheen in 2006 in een periode van bijna 25 jaar aan toenemende verkoopaantallen en stijgende huizenprijzen.

 

In 2008 kwam dankzij de internationale kredietcrisis een einde aan die ontwikkeling. In de jaren daarop rapporteerden wij in Zicht op de Woningmarkt vooral over de impact van de crisis op de woningmarkt. En vanaf 2015 herstelde de markt in een razend tempo en werden alle eerdere records weer verbroken.

In het afgelopen kwartaal werden we geconfronteerd met een nieuwe crisis. Het Covid-19 virus veroorzaakte een gezondheidscrisis en de daarop afgekondigde ‘targeted- / intelligente lockdown’ heeft grote impact op onze economie. Het is daarmee de vraag wat het effect gaat worden van deze gezondheidscrisis op de woningmarkt. Bij De Leeuw Makelaardij werken makelaars, geen wetenschappers en al helemaal geen waarzeggers. We weten dus niet hoe de woningmarkt en in het bijzonder de huizenprijzen zich zullen gaan ontwikkelen. Maar we hebben wel een onderbouwde visie op dit vraagstuk. En daarbij baseren we ons in belangrijke mate op de door ons tijdens de kredietcrisis opgedane ervaring.

We hopen dat onze rapportage bijdraagt tot uw inzicht in de woningmarkt in ons werkgebied. Want de enige gelijkblijvende conclusie over de woningmarkt sinds 2006 is dat ‘dè woningmarkt’ niet bestaat!

Klik hier om Zicht op de Woningmarkt - Eerste kwartaal 2020 te openen

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.