Hazerswoude Rijndijk Nieuw Rein 2Landelijk wonen aan de Oude Rijn, midden in het Groene Hart In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd. Een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Hier komen 103 duurzame woningen met een zeer gevarieerd woningaanbod. Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal.

Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi park en een haventje zijn tevens onderdeel in het plan. De meeste tuinen van de riante woningen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. Natuur, watersport, wonen en werken. Binnen 10 autominuten bent u in Leiden, binnen 30 autominuten in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Waar vindt u dat in Nederland?


Verkoop Nieuw Rein in fases

Het bouwrijp maken van de locatie zal binnenkort beginnen. Om bouwtechnische en logistieke redenen, zoals het inrichten van de bouwplaats, zal dit in fase gebeuren. De verkoop zal daarom ook gefaseerd starten. De eerste fase zal bestaan uit 24 twee-onder-een-kap woningen, 10 herenhuizen en 1 vrijstaande woning.

Meer informatie: https://www.woneninnieuwrein.nl.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.