Terry BloemertHet Ratinginstituut Financiële Dienstverlening (RiFD) heeft in samenwerking met Oostdam & Partners een Marktflitsen Special uitgebracht over de 100 belangrijkste spelers in de financiële adviessector. Het rapport geeft inzicht in de personen die (mede) bepalend zijn voor de huidige staat en de toekomst van de bedrijfstak.

De ‘RiFD top 100’ laat zien welke personen de grootste belangen vertegenwoordigen in de intermediaire adviesmarkt. Wij zijn dan ook trots dat onze directeur Terry Bloemert op nummer 35 staat! Terry zet zich voor 100% in om de belangen van onze relaties te vertegenwoordigen. Wij zijn dan ook trots dat De Leeuw Groep volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen is. De kosten transparant zijn en we alleen producten en diensten adviseren waar we zelf voor 100% achter staan. Dat is de waarde van ervaring.

Bekijk hier de top 100 belangrijkste spelers in de financiële adviessector.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.