Wim de LeeuwSinds donderdag 29 november is Wim de Leeuw lid in de Orde van Oranje-Nassau. De locoburgemeester van Leiden spelde hem het lintje op. Hij is gedecoreerd vanwege zijn lange staat van dienst en zijn vrijwilligerswerk op het gebied van welzijn en sport.

Wim neemt in januari afscheid van de Stichting Vrienden van Hospice Issoria, waarvan hij sinds 2003, met een tomeloze inzet en groot enthousiasme, voorzitter is. Hij is vanaf het begin betrokken bij de quiz ‘De Slag Om Leiden’, waarvan de opbrengst naar Issoria gaat, en hij heeft vele bedrijven binnengehaald om daar aan mee te doen. Maar uiteraard ook zijn inzet voor Leiden algemeen, als ambassadeur voor de 3 October Vereeniging en de Stichting Geuzen van Boisot, als bestuurder van Topsport Leiden alsmede zijn ondersteuning aan startende ondernemers met financiële middelen, kennis en kunde.

Een zeer gemeende en terechte waardering voor Wim die zich zo lang belangeloos en vol overgave heeft ingezet.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.