Nieuws

Singels VoorhoutOp woensdag 19 december aanstaande start de presale van 37 nieuwbouwwoningen in Hooghkamer Voorhout. Tijdens het presale event kunt u zich laten informeren over de verschillende woningtypes en is de verkoopbrochure beschikbaar.

Wim de LeeuwSinds donderdag 29 november is Wim de Leeuw lid in de Orde van Oranje-Nassau. De locoburgemeester van Leiden spelde hem het lintje op. Hij is gedecoreerd vanwege zijn lange staat van dienst en zijn vrijwilligerswerk op het gebied van welzijn en sport.

Gezondheid is allesBij De Leeuw Groep beslaan de personeelskosten ruim 50% van de totale kosten. Veel belangrijker is, dat 100% van de omzet wordt gerealiseerd door onze medewerkers. Blijkbaar doen we ook als werkgever een paar dingen goed, want het verloop van onze kanjers is relatief laag en ons ziekteverzuim ligt al decennia lang op minder dan de helft van het landelijk gemiddelde.

Leiden ZodW 2Zicht op de Woningmarkt - derde kwartaal 2018. Druk op de markt verspreidt zich, krapte-indicator steeds belangrijker, energielabel wint aan waardering en krapte leidt tot verzaken onderzoeksplicht.

Heeren van OegstgeestDinsdag 11 september 2018 gaat het project Heren van Oegstgeest in verkoop met 46 prachtige nieuwbouwwoningen. Het aanbod zal bestaan uit 18 twee-onder-één-kap woningen en 28 rijwoningen.

ZodW 2e 20188ooZicht op de Woningmarkt - tweede kwartaal 2018. Vijf jaar na dieptepunt crisis zijn alle prijsrecords alweer verbroken. Druk op stedelijke markten breidt zich uit naar (kansrijke) randgemeenten. Snelle besluitvorming kandidaat-kopers leidt tot problemen met 'verborgen gebreken'. En zonder significante nieuwbouwproductie geen zicht op normalisatie woningmarkt.

HokjesdenkenHokjes. In het bedrijfsleven waren we er dol op, niet in de laatste plaats omdat al die handige hokjes er werden ingeramd door trainers en coaches. Hokjes hielpen ons om de complexe realiteit in behapbare en hapklare brokken te kunnen verdelen.

Makerlaardij feest website1Ieder jaar publiceert Vastgoed de Top 100 Woningmakelaardij. Een onderzoek naar de grootste makelaarskantoren in Nederland. Er wordt onder andere gekeken naar het aantal verkopen en de doorloopsnelheid. De Leeuw Makelaardij is verkozen tot nummer 1 regio Holland Rijnland, landelijk staan we op nummer 20. Hier zijn we trots op! Al onze relaties BEDANKT voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

AVG

Als klant/werkgever hoeft u geen verwerkersovereenkomst te sluiten wanneer u de De Leeuw Groep inschakelt voor bijvoorbeeld het treffen van regelingen ten aanzien van werknemers (i.v.m. pensioen, arbeidsongeschiktheid, verzuim), het afsluiten van verzekeringen,hypotheken of de aankoop/verkoop/taxatie van een woning. Weliswaar verstrekt u hiervoor persoonsgegevens aan de De Leeuw Groep, maar daarmee is de De Leeuw Groep nog geen ‘Verwerker’ in de zin van de wet.

Veilig op reisDe Hulp op Zak-app van Europeesche verzekeringen biedt u snelle hulp als u schade heeft tijdens uw vakantie. Bij een noodsituatie bereikt u direct de alarmcentrale van uw verzekeraar. Uw verzekeringsgegevens, foto's en documenten heeft u altijd bij de hand. Zo kunt u snel en efficiënt geholpen worden!

Incasso De Leeuw VerzekeringenVanuit de wet- en regelgeving zijn wij, De Leeuw Verzekeringen, verplicht om aan de voorwaarden van de verzekeraars te voldoen. Eén van de voorwaarden is dat, vanwege de dekkingsvoorwaarden, de verzekeringspremies aan het begin van de verzekerde periode worden geïncasseerd.   

Willem de Leeuw sr

Op 5 maart jl. overleed mijn vader op 91-jarige leeftijd. Hij legde in 1951 de basis voor De Leeuw Groep én Van Wezel accountants en adviseurs. Als je met slechts enkele jaren basisschool twee toonaangevende ondernemingen achterlaat met in totaal 150 medewerkers, dan mag je spreken van succesvol ondernemerschap. Ik ben enorm trots op het succes van mijn vader en blij met het vertrouwen dat hij mij gaf. Een aantal van zijn zakelijke levenslessen wil ik graag met u delen.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.