Nieuws

Column Into BusinessLees hier de column van Wim de Leeuw in INTO business magazine. De gedupeerde huizenbezitter. Nog geen vier jaar geleden wemelde het ervan in de praatprogramma’s. Huizenbezitters die zich gedupeerd voelden door banken. Want banken hadden hen te gemakkelijk een hoge hypotheek aangeboden. En dus moesten de banken de restschulden maar voor hun rekening nemen.

 

Column Into BusinessLees hier onze column in INTO business magazine. Wim de Leeuw over familiebedrijven. Het aandeel van familiebedrijven in de Nederlandse economie en werkgelegenheid groeide in de afgelopen jaren tot 50%. Familiebedrijven doen het goed, hebben vaak een sterke identiteit, kennen korte beslissingslijnen en ze beschikken vaak over jarenlange ervaring. Deze waarde van ervaring vormt een solide basis, ook bij economische tegenwind.

Aankoopmakelaar 2017 2Onze collega's van vestiging Leiden zijn genomineerd voor de Aankoopmakelaar van het jaar award 2017 regio Zuid-Holland! Al onze relaties bedankt voor het vertrouwen, het stemmen en de fijne samenwerking, op naar de finale! De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking op 9 november in Amersfoort.

ReisGrote kans dat u uitkijkt naar uw vakantie. U hebt er zin in, lekker even weg en tot rust komen. We gaan er vanuit dat het een onbezorgde vakantie wordt, maar wat als het onverhoopt mis gaat? Op dat moment staat De Leeuw voor u klaar, ook als u in het buitenland bent.

Vastgoed 100 2Trots, wij zijn blij! Onze vestiging in Leiden staat op nummer 15 in de Top 100 woningmakelaardij! Al onze relaties bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

https://www.vastgoedactueel.nl/…/default/files/Top%20250.pdf

Column Into Business
Lees hier
onze column in
INTO business magazine. Wim de Leeuw over waarom het belangrijk klanten de handel te gunnen en zaken te doen met ondernemers in de buurt.

Voorkant ZODW 2010 2016 2


De Leeuw Groep B.V. heeft alweer de elfde editie van het rapport ‘Zicht op de Woningmarkt’ uitgebracht. Het rapport omvat woningmarktgegevens voor de gebieden Rijn- en Veenstreek, Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio over de periode 2010-2016. De afgelopen maanden heeft De Leeuw onderzoek gedaan naar de woningmarkt in de regio. Behorend tot de 25 grootste NVM woningmakelaars van Nederland en marktleider in haar werkgebied, beschouwt De Leeuw het als haar verantwoordelijkheid om deze informatie te leveren.