InloggenHomepage De Leeuw homepage 3.0 1920x960

"Een goede samenleving biedt kansen voor iedereen"
Ria Segaar - Receptioniste

Voor De Leeuw zijn omzet en winst niet de enige doelstellingen. We nemen ook graag onze verantwoordelijkheid voor de leefomgeving. Zo stellen wij onze expertise, faciliteiten, contacten en (financiële) middelen regelmatig ter beschikking aan projecten en instanties die maatschappelijke betrokkenheid bevorderen. Dat vinden we heel belangrijk. Want een goede samenleving biedt kansen voor iedereen. Deze maatschappelijke organisaties ondersteunen we dan ook met hart en ziel.

Maatschappelijke organisatie


Stichting Puzzelstuk

Stichting Puzzelstuk wil een levensloopbestendige woon-werkplek opzetten voor 16 jongvolwassen autistische jongeren met een laag IQ of andere beperking. Deze doelgroep is niet in staat zelfstandig te wonen en werken en heeft daarbij begeleiding en zorg nodig. Kijk voor meer informatie op www.stichtingpuzzelstuk.nl


Sportsponsoring

Sport is belangrijk. Het leidt tot saamhorigheid en ontwikkeling van talent. Dat stimuleren wij dan ook graag met een bijdrage aan diverse toonaangevende sportverenigingen. Deze verenigingen kennen een groot draagvlak in onze organisatie doordat medewerkers er vrijwilliger zijn of er een andere actieve rol vervullen.


Greenteam

Een aantal collega’s bij De Leeuw vormen met elkaar een Greenteam, waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) aandacht krijgt. Als De Leeuw Groep willen we ons steentje bijdragen door vrijwilligerswerk te stimuleren en nemen we onze verantwoordelijkheid door bewuste keuzes te maken binnen onze bedrijfsvoering.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.