Onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Jaap van Pampus, Directeur Makelaardij en Hypotheken en Register Makelaar Taxateur vestiging Leiden.

 

Cocetina begin werkdag

Hoe begint je dag?

Iedere ochtend om 06.35 uur gaat de wekker. Over het algemeen ben ik er dan meteen uit om te gaan douchen. Daarna maak ik de lunchpakketjes voor mij en mijn zoon klaar, waarna ik lekker in de keuken ga ontbijten met een krant erbij. Vervolgens ga ik rond 07.20 uur een half uurtje met mijn hond Banjer lopen om daarna thuis de keuken aan kant te maken en naar mijn werk te gaan. Op kantoor probeer ik altijd eerst mijn ingekomen mail te verwerken met een kop koffie om daarna aan de hand van een prima geplande agenda de dag aan te vangen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Mijn werk is heel divers. Geen dag is hetzelfde. De ene dag is de drive ingegeven door commercie. De volgende dag door met mijn collega’s of andere relaties in gesprek te zijn. Daarbij gaat het in alle gevallen om het behalen van doelen. De combinatie van vrijheid, commercie en omgaan met mensen is heerlijk!

De ideale werkdag?

Als ik aan het einde van de dag mijn gestelde doelen heb behaald, de klanten (meer dan) tevreden zijn en er weer (commerciële) successen zijn behaald kan mijn dag niet meer stuk. Al helemaal als daarbij de sfeer op de afdelingen goed is geweest. Altijd met een lach door de dag.

 

Cocetina Einde Werkdag


Had je een drukke dag?

Eigenlijk altijd wel. En dat is maar goed ook. Immers we leven met elkaar van de commercie. Het is nooit saai. Zowel vanuit mij rol als leidinggevende als vanuit mijn rol als makelaar komt er altijd werk op je af. Geen dag is hetzelfde en er is altijd werk te doen. Ik moet zeggen dat ik dat wel fijn vind. Ik ben op mijn best als er wat druk op de ketel staat.


Waarom werk je bij De Leeuw?

Ik zit bijna 28 jaar in het makelaarsvak en in mijn tweede carrière binnen De Leeuw. De kansen, die mij geboden worden zijn groot en de makkelijke omgang met collega’s en overige directieleden daagt mij uit het beste uit mezelf te halen. Ik vind de professionaliteit, omvang van de organisatie en uitstraling van ons bedrijf een prachtig iets. Daar ben ik ook trots op. Ik werk graag in een omgeving met mensen die gedreven en toegewijd zijn.

En nu, wat ga je doen?

Mijn collega’s en mijzelf verder proberen te ontwikkelen. Doordat we onderdeel van de Heilbron Groep zijn geworden zijn er meer mogelijkheden gekomen om ons als bedrijfsonderdeel te bewijzen. Dat betekent kansen en uitdagingen. Voor mijzelf en mijn collega’s. En dat daagt uit! Ik heb de handschoen opgepakt en ben nog lang niet klaar.

 

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.