Onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Dick Heemskerk, Senior Verzekeringsadviseur Grootzakelijk.

 

Cocetina begin werkdag

Hoe begint je dag?

Om 06.30 uur gaat het wekkertje, ik blijf dan nog even lekker een kwartiertje liggen om het nieuws op TV te kijken, daarna even douchen, ontbijten en rond 07.45 uur stap ik in de auto om rond 08.00 uur op kantoor te arriveren. Even bijpraten met een collega, er zijn dan nog niet veel collega’s op kantoor, vervolgens neem ik plaats achter mijn bureau en ga ik aan het werk.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het allerleukste is echt het contact met allerlei type mensen! Ik kan het ene moment een gesprek hebben met een notaris, daarna met een groothandelaar, vervolgens met een autoschadehersteller en uiteindelijk met een advocaat. De diversiteit is zó leuk. Als ik kijk naar de relaties welke ik in mijn rayon heb, zijn hun activiteiten zo divers. Ieder bedrijf vraagt om een andere verzekeringsoplossing.

Wat daarnaast ook héél erg leuk is, is wanneer je écht iets voor een relatie hebt kunnen betekenen en dat is vooral in situaties rondom overlijden, ziekte of ingeval van een schade. De waardering doet mij goed. Ik heb er zelfs relaties bij die vrienden van mij zijn geworden. Ik kan er aanschuiven aan tafel om mee te eten, dat is toch prachtig.

De ideale werkdag?

Voor mij is de ideale werkdag als ik op welke manier dan ook iets heb kunnen betekenen voor mensen, dat ik lekker hard gewerkt heb en dat ik met een heel voldaan gevoel naar huis ga. Als een nieuwe relatie voor mij gekozen heeft, is ook zo’n heerlijk gevoel. Relaties zeggen wel eens “ik kies voor de vent en niet voor de tent”.

 

 

Cocetina Einde Werkdag


Had je een drukke dag?

Mijn dag is vooraf nooit te voorspellen. Het ontstaan van schade bij een relatie of meerdere relaties kan de drukte op een dag enorm beïnvloeden. Dat is hét moment waarop je je kunt, nee moet bewijzen! Als er wijzigingen in polisvoorwaarden of premieverhogingen worden aangekondigd door verzekeraars, kan dat de werkdruk ook behoorlijk bepalen. Zoiets kan je niet klakkeloos doorsturen naar een relatie, nee dat bespreek je en je kijkt of er alternatieven zijn. Daar gaat heel veel tijd in zitten.

Waarom werk je bij De Leeuw?

Een fijn, menselijk bedrijf waar je meetelt. Daar moet je uiteraard ook zelf in investeren. Datgene wat je er zelf aan energie en enthousiasme instopt, krijg je dan terug, althans dat is mijn ervaring. Verder is het fijn dat er snel geschakeld kan worden, wanneer dat nodig is, in ieder geval geen bureaucratie. Ik voel me enorm gewaardeerd.

En nu, wat ga je doen?

Lekker happie eten en vanavond met mijn vrienden in Voorhout de tennisbaan op, even lekker 2 uur knallen!

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.