Onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Judith de Monyé, Commercieel Administratief Medewerker Makelaardij voor de vestigingen Katwijk en Rijnsburg.

 

Cocetina begin werkdagHoe begint je dag?

Na een paar keer snoozen kom ik dan echt rond 07.30 uur mijn bed uit. Douchen, tandenpoetsen, aankleden en naar beneden. Ik pak mijn eten voor vandaag en ga rond 08.30 uur op de fiets naar Katwijk aan Zee. Zelf woon ik in Rijnsburg, binnnen een kwartiertje kom ik aan op kantoor.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Mijn werk is heel gevarieerd en leerzaam. Iedere woning is anders en iedere verkoper heeft een eigen verhaal, dat maakt het werk heel leuk.

De ideale werkdag?

Mijn ideale werkdag is een drukke werkdag! Het geeft een goed gevoel als je veel hebt kunnen doen op een dag en veel relaties blij hebt kunnen maken met jouw dienstverlening.

 

 Cocetina Einde Werkdag

Had je een drukke dag?

Vandaag was het een hele drukke dag. De telefoon is vaak gegaan voor het maken van afspraken en e-mails druppelden de hele dag binnen. Daarnaast zijn er koopovereenkomsten gemaakt, woningen online gezet, hebben we nieuwe verkoopopdrachten ontvangen, zijn er woningen verkocht en verkocht onder voorbehoud gemeld en taxaties ingepland.

Waarom werk je bij De Leeuw?

Bij vestiging Katwijk en Rijnsburg werken wij met z'n vijven. Het is een super fijn team waar ik heel veel kan leren. Ook met mijn andere collega's van de andere vestigingen is het altijd gezellig en wij staan voor elkaar klaar. Ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk.

De Leeuw is ook een bedrijf met veel mogelijkheden en kansen om door te groeien. Ik werk nu ongeveer een jaar bij De Leeuw en ben bezig met de opleiding Assistent Makelaar. De kans krijgen om naast je werk te kunnen leren is dan ook iets waar ik heel erg blij mee ben.

En nu, wat ga je doen?

Mijn werkdag zit erop voor vandaag. Ik fiets weer terug naar huis, waar de tafel gedekt is en waar ik kan aanschuiven voor het avondeten, heerlijk als je nog thuis woont!

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.