Onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Rob van der Meij, Hoofd Volmacht.

 

Cocetina begin werkdagHoe begint je dag?

Ik woon in Warmond, ook wel de parel van Zuid-Holland. Het is dichtbij dus ik kan lekker lang uitslapen tot 7.30 uur. Ontbijten, krant lezen en lekker op de fiets naar werk. Ongeacht het weer. Wat een luxe! Onderweg passeer ik de nodige files. Na twintig minuten fietsen kom ik aan in Rijnsburg.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Mijn aandachtsgebied is de schade-afwikkeling van ons eigen verzekeringsbedrijf. Relaties zitten niet op een schade te wachten. Een schade is altijd vervelend en het geeft veel rompslomp. Daarom is onze uitdaging een schade zo snel mogelijk te kunnen vergoeden en de klant zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen als de schade niet direct afgewikkeld kan worden. Wij kunnen snel onze eigen herstelbedrijven of een expert inschakelen.

De ideale werkdag?

Veel schade-uitkeringen goed keuren als begin van de dag. En dus relaties blij maken!  Lekker veel telefonisch contact met relaties. Bij zijn met belangrijke taken op de werklijst. En koffie met gebak als een collega jarig is. Oh ja, goede recensies in de rubriek Onze relaties vertellen.

 

 

 Cocetina Einde Werkdag

Had je een drukke dag?

Zeker. De dag begon al met een flinke inbraakschade bij een relatie van ons. Altijd vervelend een inbraakschade. Dit heeft altijd veel impact op de bewoners. Schade aan de woning en veel sieraden en apparatuur gestolen. Voor de schade aan de woning heb ik direct een herstelbedrijf ingeschakeld. Dan hoeft relatie daar zelf niet achter aan te gaan. En voor de vaststelling van de gestolen goederen is er een expert ingeschakeld. Verder veel tijd besteed aan het maken van rapportages. De wet- en regelgeving wordt ook voor ons steeds strenger. Gelukkig voldoen wij nog aan alle eisen die aan ons gesteld worden.

Waarom werk je bij De Leeuw?

Bedrijf waar iedereen elkaar kent, lekker informeel. Dat past bij mij. Met bijna alleen maar leuke relaties. En natuurlijk omdat het op fietsafstand is.

En nu, wat ga je doen?

Naar huis! De tafel is vast al gedekt. Jammer, ik kan nooit koken want mijn vrouw is al wat eerder thuis haha. Daarna potje voetballen met mijn vriendenteam bij Warmunda. Zo blijf ik fit.

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.