Onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Cocetina Gentile, onze aankoopconsulente voor vestiging Leiden.

 

Cocetina begin werkdagHoe begint je dag?

Mijn wekker gaat om 07:00 uur. Douchen, aankleden en zorgen voor mijn kleine meid. Broodtrommeltje vullen en schooltas inpakken. Ontbijt en koffie voor mezelf en tussendoor nog even wat huishoudelijke taakjes. Rond 08:20 uur op de fiets richting school om dochterlief weg te brengen. Na haar gedag gezegd te hebben ga ik richting Leiden Centrum naar mijn collega's.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Contacten leggen, service verlenen en omgaan met mensen, dit alles geeft mij enorm veel energie!

De ideale werkdag?

Lekker druk en veel collega's om mij heen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocetina Einde Werkdag

Had je een drukke dag?

Vandaag was een succesvolle dag, twee relaties blij kunnen maken met de aankoop van hun droomwoning. Het was een zoektocht, dus ben blij dat het bod, dat wij voor ze uit hadden gebracht, geaccepteerd is door de tegenpartij. Daarnaast administatie weggewerkt en veel nieuwe contacten gesproken. Ik ga met een voldaan gevoel richting huis.

Waarom werk je bij De Leeuw?

Mijn enthousiasme en doorzettings- en inlevingsvermogen maken dat ik mijzelf vol verve inzet voor De Leeuw. Mijn liefde voor alles wat leeft en passie voor mensen geven mij de drive die nodig is om dit werk te kunnen doen. Daarnaast werk ik samen in een leuk team, met leuke collega's, ik heb gewoon een super leuke job! 

En nu, wat ga je doen?

Naar huis, kleine meid ophalen en genieten van onze vrije tijd.

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.