Maak kennis met onze Leeuwen, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Maak kennis met Joyce Ravensbergen onze receptioniste voor vestiging Rijnsburg.

 

Joyce Begin Werkdag

Hoe begint je dag?

Mijn dag begint de laatste weken erg rustig. Normaal staat de ochtend in het teken van kinderen wakker maken,
ontbijten, lunchpakketten smeren, tussendoor wat huishoudelijke dingen en zorgen dat iedereen op tijd de deur uit is. Sowieso is mijn man al 3 uur aan het werk, maar nu de middelbare scholen nog steeds gesloten zijn liggen mijn 3
pubers nog in diepe rust als ik wegga. Als het weer het toelaat ga ik op de fiets. Ik ben blij dat ik die luxe weer heb, want voordat ik bij De Leeuw ging werken (3 jaar geleden) werkte ik in Naaldwijk en heb ik behoorlijk wat tijd in de file
doorgebracht.


Wat vind je het leukste aan je werk?

Mijn collega’s van Klanten Contact Team waar ik direct mee samenwerk. We hebben een heel leuk team. Daarnaast is de totale werksfeer en de samenwerking met alle collega’s binnen De Leeuw goed waardoor ik graag naar mijn werk ga.  


De ideale werkdag?

Een drukke dag met veel bezoek en telefoon. Ik hou wel van een beetje druk op de ketel.

 

 

 

 

 

 

 

Joyce Einde Werkdag

Had je een drukke dag?

Het is vandaag maandag en dit is altijd de drukste dag. Gelijk om 08.45 uur ging de telefoon en die heeft de hele dag roodgloeiend gestaan, op dit moment is het erg druk bij de afdelingen Makelaardij en Hypotheken. De hele dag door waren er bezoekers voor de hypotheek-en verzekeringsadviseurs. Een aantal afdelingen gaan maandag even in overleg en schakelen de telefoon door naar mij. Tussendoor administratieve klusjes voor andere afdelingen gedaan en toen was de dag alweer voorbij.

Waarom werk je bij De Leeuw?

De Leeuw hecht veel waarde aan persoonlijk contact naar zijn relaties toe. Elke relatie, die belt of op bezoek komt, heeft zijn eigen verhaal en dat maakt het voor mij erg afwisselend en leuk. Ik help graag mee om onze relaties op een warme en spontane manier te verwelkomen en onze betrokken werksfeer over te brengen.

En nu, wat ga je doen?

Op de fiets naar huis en snel het eten opzetten. De kinderen mogen gelukkig weer trainen, dus moeten weer op tijd deur uit.

Werken bij ons

Bij De Leeuw Groep hechten we veel waarde aan een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Onze medewerkers zien het dan ook als een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. En daar kun jij ook een bijdrage aan leveren, bekijk hier onze vacatures.

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.