Onze relaties waarderen ons met een:

9,3

Bekijk de reacties van onze relaties

U staat voor een keuze die invloed heeft op een belangrijk deel van uw verdere leven. Alle reden dus om het helemaal goed te doen wat betreft de aan- of verkoop van uw huis, de financiering van uw woning of het afsluiten van een verzekering. De Leeuw Makelaardij en Hypotheken & Heilbron Leiden helpen u graag bij het maken van een keus waarvan u nog vele jaren plezier hebt. De kracht van samen. 

Persoonlijk advies

Ons advies draait om uw tevredenheid. Dat betekent dat we ook alles van ú willen weten. In een persoonlijk gesprek achterhalen we al uw wensen en verwachtingen. Daar stellen we een advies op maat tegenover. Dat vinden we heel belangrijk. Want uw situatie is voor ons altijd uniek.

De kracht van samen

Door onze regionale aanwezigheid en de gebundelde krachten met de Heilbron Groep kunnen wij u nog beter bedienen. Onze onderhandelingspositie en inkoopkracht bij verzekeraars worden versterkt, daar profiteert u van. Door onze persoonlijke aanpak en kennis zijn we uitgegroeid tot één van de grootste adviesbedrijven van Nederland op het gebied van makelaardij, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Onze lokale experts werken vanuit vestigingen in Leiden, Rijnsburg en Katwijk. Wij bieden dan ook een uitgebreide lokale kennis.

 

Waarom De Leeuw & Heilbron Leiden?

Kiezen voor De Leeuw & Heilbron betekent kiezen voor zekerheid. Kennis en kunde hebben ons op een hoog niveau van dienstverlening gebracht:

Wij staan voor u klaar

Maak kennis met onze collega's van De Leeuw & Heilbron Leiden, een team van betrokken en enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.

 

Contact

Maak een afspraak en ontdek onze persoonlijke aanpak. In een vrijblijvend oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor úw situatie en over onze kracht van samen. 

icon makelaardij

 

Makelaardij

Wilt u uw woning succesvol aan- of verkopen?

Ga verder >

icon verzekeringen

 

Verzekeringen

Elke verzekeringswens is uniek.

Ga verder >

icon hypotheken

 

Hypotheken

Samen kiezen we de hypotheek die bij u past.

Ga verder >

icon pensioenen

 

Pensioenen

Een goed pensioen voor uw werknemers is niet alleen belangrijk voor later.

Ga verder >

De Leeuw maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.